Jump to content
POLITISTI.ro

Grâu fără documente legale, depistate de poliţişti


NewsBot

Recommended Posts

Grâu fără documente legale, depistate de poliţişti

 

Poliţiştii timişeni de investigare a fraudelor, au depistat peste 24 de tone de grâu, fără documente legale de provenienţă. Cerealele au fost confiscate de poliţişti.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 3 years later...

44 DE TONE DE GRÂU, CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

 

În urma unui control efectuat la mai mulți agenți economici din Gorj, polițiștii au confiscat 44 de tone de grâu, 600 de kilograme de de făină şi 1.560 de pâini, fără documente legale.

 

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, împreună cu reprezentanţi din cadrul D.S.V.S.A. Gorj, au organizat o acțiune în municipiul Târgu Jiu, precum și în localităţile Aninoasa şi Vladimir, din județul Gorj.

 

Activitățile desfășurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor ilegale ce se comit în domeniul producerii, depozitării, circulaţiei şi comercializării produselor de panificaţie şi patiserie.

 

Astfel, polițiștii au verificat 6 agenţi economici și au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, în valoarea totală de 41.500 de lei.

 

De asemenea, pentru neregulile constatate, au fost confiscate bunuri în valoare totală de 31.200 de lei, respectiv 44 de tone de grâu, 600 de kilograme de de făină albă şi 1.560 de pâini.

Sursa: IPJ Gorj

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.