Jump to content
POLITISTI.ro

Expulzat si extradat din UK - Anglia

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua . Rog daca pote cineva sami dea cateva detalii acum 2 ani am fost extradat di uk pe baza unui madat de 18 luni pentru ultraj fapta fiind in romania acun cand mam eliberat am incercat sa ma reintorc in uk si nu am fost lasat sa trec ar pute cineva sa ma ajute cu o informatie cat de mica cum si ce trebuie sa fac sau dupa cat timp va fii totul ok .Multumesc  anticipat

• Marius a modificat titlul în Expulzat si extradat din UK - Anglia
Publicat

Pentru a intra in Anglia legea Regatului Unit cere sa fii o persoana de bun caracter. In legea lor o persoana de bun caracter este o persoana care are un cazier curat (sau cu probleme mici -insa de f mare vechime - de obicei 10 ani) iar din punctul tau de vedere datorita timpului de incarcerare e clar ca ultrajul a fost serios asa ca mai romaneste nu vad sa te lase sa te intorci acolo prea curand, iar daca Brexitul merge inainte deci nu mai sunt legati de legea UE referitoare la libera circulatie, probabil niciodata! Nu ii intereseaza unde a fost fapta - iar faptul ca ai fugit si a fost nevoie de extradare te ajuta si mai putin.

• 5 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua!

Am primit Interdicție in Anglia pe 12 luni ,pana acum pentru a intra in continuare in Anglia ,intram prin Dublin acum as vrea sa știu dacă se poate intra prin Scoția și anume iau avionul pana in Edinburgh și de acolo cu mașina pana in Londra ?

As apreciat sa mi raspunda doar persoanele care știu un răspuns sigur nu care presupun .Va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri !

Publicat

Buna ziua!

Am primit Interdicție in Anglia pe 12 luni ,pana acum pentru a intra in continuare in Anglia ,intram prin Dublin acum as vrea sa știu dacă se poate intra prin Scoția și anume iau avionul pana in Edinburgh și de acolo cu mașina pana in Londra ?

As apreciat sa mi raspunda doar persoanele care știu un răspuns sigur nu care presupun .Va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri !

• Moderator
Publicat

Dacă tu ai impresia ca ai intrat pe un forum de polițiști și te aștepți ca aceștia sa te învețe cum sa incalci legea, te înșeli...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.