Jump to content
POLITISTI.ro

Expulzat si extradat din UK - Anglia

Iulian23

Recommended Posts

Buna ziua . Rog daca pote cineva sami dea cateva detalii acum 2 ani am fost extradat di uk pe baza unui madat de 18 luni pentru ultraj fapta fiind in romania acun cand mam eliberat am incercat sa ma reintorc in uk si nu am fost lasat sa trec ar pute cineva sa ma ajute cu o informatie cat de mica cum si ce trebuie sa fac sau dupa cat timp va fii totul ok .Multumesc  anticipat

• Marius changed the title to Expulzat si extradat din UK - Anglia

Pentru a intra in Anglia legea Regatului Unit cere sa fii o persoana de bun caracter. In legea lor o persoana de bun caracter este o persoana care are un cazier curat (sau cu probleme mici -insa de f mare vechime - de obicei 10 ani) iar din punctul tau de vedere datorita timpului de incarcerare e clar ca ultrajul a fost serios asa ca mai romaneste nu vad sa te lase sa te intorci acolo prea curand, iar daca Brexitul merge inainte deci nu mai sunt legati de legea UE referitoare la libera circulatie, probabil niciodata! Nu ii intereseaza unde a fost fapta - iar faptul ca ai fugit si a fost nevoie de extradare te ajuta si mai putin.

• 5 years later...

Buna ziua!

Am primit Interdicție in Anglia pe 12 luni ,pana acum pentru a intra in continuare in Anglia ,intram prin Dublin acum as vrea sa știu dacă se poate intra prin Scoția și anume iau avionul pana in Edinburgh și de acolo cu mașina pana in Londra ?

As apreciat sa mi raspunda doar persoanele care știu un răspuns sigur nu care presupun .Va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri !

Buna ziua!

Am primit Interdicție in Anglia pe 12 luni ,pana acum pentru a intra in continuare in Anglia ,intram prin Dublin acum as vrea sa știu dacă se poate intra prin Scoția și anume iau avionul pana in Edinburgh și de acolo cu mașina pana in Londra ?

As apreciat sa mi raspunda doar persoanele care știu un răspuns sigur nu care presupun .Va mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri !

• Active member

Dacă tu ai impresia ca ai intrat pe un forum de polițiști și te aștepți ca aceștia sa te învețe cum sa incalci legea, te înșeli...