Jump to content
POLITISTI.ro

Lumini stroboscopice pe masina

Postare recomandată

Publicat

Avand in vedere ca fac mult voluntariat pe la diverse mitinguri aviatice si am masina dotata cu statii radio (deocamdata cea de cb si doua statii radio de radioamator) si urmeaza dupa obtinerea certificatului de operator radio aerian sa montez si o statie radio pentru banda aero pt a putea folosii o statie de putere mai mare pentru CZ (Controlorul de zbor) de obicei este necesar daca intrii in zona aeroportuara sa ai lumini galbene instalate pe masina. Loganul pe care il am este modelul ieftin fara proiectoare de ceata, daca montez in locul lor doua lumini stroboscopice de culoare GALBENA si la fel doua pe bara din spate, colantez portbagajul in galben cu patratele negre si scriu pe el FOLLOW ME este vreo problema legala legata de circulatia pe drumurile publice?

De folosit nu o sa le folosesc pe drumurile publice doar ca as vrea ceva instalat permanent pentru ca rahaturile de girofare magnetice galbene sunt de proasta calitate si am schimbat vreo 3 pana acum.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.