Jump to content
POLITISTI.ro

Rute ocolitoare spre si de la mare

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Utile recomandarile.

Stima cu plus :emo-yessir:

Modificat de videosuzy
Publicat

Acum cativa ani am folosit si eu varianta 7. Pe vremea aia nu era foarte cunoscuta asa ca a fost un drum absolut minunat. Peisaje frumoase, drumul ok (pt motociclisti sunt si niste serpentine faine :P )... Atentie la localnici ca aveau obiceiul sa isi spele covoarele in drum, ca era trafic redus..

Publicat

Atentie pentru colegii care se deplaseaza la mare in aceste zile si care folosesc principala ruta A2 Bucuresti - Cernavoda - DN22C Cernavoda - Murfatlar - DN3 Murfatlar - Constanta, circulatia este intrerupta pe DN22C in zona Cernavoda din cauza lucrarilor ce se efectueaza in zona podului rutier ce traverseaza Canalul Dunare-Marea Neagra. Astfel circulatia de la iesirea de pe autostrada in zona Cernavoda se efectueaza prin mun. Cernavoda, pe pe DJ223C si mai departe prin com. Stefan Cel Mare spre Constanta pe acelasi DN22C. O alta varianta spre mare ar fi si DN2 Bucuresti - Urziceni - DN2A Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta.

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

sambata plec la mare - care din variantele propuse de copman este cea buna sub raport gropi / timpul parcurs?

mersi,

Publicat

atunci personal iti recomand DN2, stanga spre Tulcea, dreapta spre Navodari, urmatoarea oprire Mamaia... indicatii mai exacte will follow... :naughty:

Publicat

La varianta 3 aveti in vedere ca tercerea Dunarii cu BAC-ul costa 35 de lei.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.