Jump to content
POLITISTI.ro

Plata amenda rutiera


mihai20

Recommended Posts

Salut,

Am fost amendat pentru prima oara in 5 ani si nu sunt familiarizat cu procedurile, asa ca am cateva nelamuriri, poate stupide, dar pentru mine utile si v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu niste indrumari. Am mai cautat aceste informatii, insa nu am gasit nimic util.

Azi am avut ghinionul sa ma angajez intr-o depasire pentru care am fost nevoit sa accelerez si sa intalnesc un radar cativa metri mai in fata, motiv pentru care am fost amendat pentru depasirea limitei de viteza. Treaba s-a intamplat pe Bvd. Vasile Milea in Bucuresti, cred ca se incadreaza in sectorul 6. Am aflat ca se poate plati amenda online pe ghiseul.ro si am vrut sa fac acest lucru ca sa scap de niste drumuri. Problema pentru mine este ca imi cere sa mentionez sectorul domiciliului institutiei, care am inteles ca este in antetul procesului verbal. Mie agentul mi-a scris in procesul verbal "BR - SSRS 1,2 si 6". Eu ce ar trebui sa inteleg din 1,2 si 6? Ca pot sa aleg sa achit catre oricare dintre sectoarele 1, 2 si 6 sau aceste numere au cu totul alta semnificatie? De asemenea am vazut ca dovada platii pentru capitala poate fi trimisa si online la adresa "oug41.2016.br@b.politiaromana.ro". Este mai recomandata procedura decat prin posta? Mentionez ca am domiciliul tot in Bucuresti.

Multumesc frumos pentru timpul acordat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.