Jump to content
POLITISTI.ro

Preschimbare permis in irlanda


Gabau78

Recommended Posts

Sal.Am solicitat schimbarea permisului in Irlanda.Am fost nevoit pt a pute circula in Irlanda,dar mai ales pt asigurare,deoarece asigurarea este destul de mare pt cineva care are permis strain.Problema este urmatoarea,eu merg in concediu in romania,si nu cred ca permisul o sa vina oina atunci.Intrbarea mea este.Pot circula in Romania cu dovada ce am primit o?Daca nu se poate.ce ar trebuie sa fac?

 

 

Link to comment
  • Moderator

De obicei dovezile înlocuitoare nu dau dreptul de a conduce în afara tării ce a eliberat-o. Nici cu cele românesti nu poti conduce în alte state.

Referitor la ce ar trebui să faci, sfatul meu este să te orientezi către zborurile low-cost, sunt mult mai ieftine, confortabile si rentabile decât călătoria cu masina. :)

 

Link to comment

In tara merg cu avionu.Am mult de umblat dupa pasapoarte si altele,de aceea am nevoie de masina.si vreau sa stiu ce pot face ca sa pot circula cu masina fara sa am probleme.Multumesc pt sfat oricum.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.