Jump to content
POLITISTI.ro

Preschimbare permis in irlanda

Postare recomandată

Publicat

Sal.Am solicitat schimbarea permisului in Irlanda.Am fost nevoit pt a pute circula in Irlanda,dar mai ales pt asigurare,deoarece asigurarea este destul de mare pt cineva care are permis strain.Problema este urmatoarea,eu merg in concediu in romania,si nu cred ca permisul o sa vina oina atunci.Intrbarea mea este.Pot circula in Romania cu dovada ce am primit o?Daca nu se poate.ce ar trebuie sa fac?

• Moderator
Publicat

De obicei dovezile înlocuitoare nu dau dreptul de a conduce în afara tării ce a eliberat-o. Nici cu cele românesti nu poti conduce în alte state.

Referitor la ce ar trebui să faci, sfatul meu este să te orientezi către zborurile low-cost, sunt mult mai ieftine, confortabile si rentabile decât călătoria cu masina. :)

Publicat

In tara merg cu avionu.Am mult de umblat dupa pasapoarte si altele,de aceea am nevoie de masina.si vreau sa stiu ce pot face ca sa pot circula cu masina fara sa am probleme.Multumesc pt sfat oricum.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.