Jump to content
POLITISTI.ro

Nu gasesc bibliografie pentru...

Postare recomandată

Publicat

Stimati colegi , de curand la noi s-a dat tematica si bibliografia pt acest "exament" ce urmeaza sa fie sustinut la noi pe data de 05.aug.

In mare parte sunt lucruri oarecum usoare insa sunt cateva puncte pe care nu le gasesc si as dori daca se poate sa-mi puna cinva la dispozitie aceste tematici :

* Interventia politiei in unitatile de invatamant --> Procedura privind interventia politiei in unitatile de invatamant

* Interventia la evenimentele semnalate prin SNUAU 112 --> Dispozitia nr.2007/10.04.2006 pentru punerea in aplicare a Conceptiei unitare privind modul de actiune al efectivelor de politie pentru preluarea si rezolvarea evenimentelor semnalate prin SNUAU 112

* Modul de actiune in cazul depistarii unor cetateni straini fara documente legale de sedere pe teritoriul Romaniei

* Procedura comuna privind organizarea si desfasurarea activitatilor specifice pentru combaterea sederii ilegale a strainilor pe teritoriul Romaniei

* Modul de efectuare a controlului in traficul rutier al autovehiculelor inmatriculate in alte state si evidentierea acestora

* Procedura privind constatarea infractiunilor si contraventiilor la regimul silvic

* Procedura privind verificarea modului de respectare a normelor juridice referitoare la folosirea armamentului din dotare de catre personalul din subordinea Politiei romane , in cazul uzului de arma

Mentionez faptul ca stiu cate ceva despre toate acestea si cum trebuie actionat insa ma intereseaza " cum scrie la carte " in conditiile in care la noi din 10 oameni tre. sa plece 1 si va fi o concurenta mare .

Cineva di cadrul B.P.R. ma poate ajuta cu :

* Procedura privind solutionarea accidentelor de circulatie in urma carora a rezultat numai avarierea vehiculelor si/sau alte pagube materiale

* Procedura privind constatarea faptelor de conducere a unui autovehicul sau tramvai de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor ori produselor stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora .

Asa cum am mai spus cunosc si stiu sa leg cateva cuvinte despre toate acestea (multe dintre ele intalnite pana acum) insa pe mine ma intereseaza punct cu punct textul din carte caci asa in mare stiu si eu ce si cum trebuie facut.

As aprecia foarte mult daca m-ati ajuta iar in cazul in care nu pot fi postate aici aceste tematici va pot lasa adresa de mail.

Multumesc !!!

Publicat

Domnii administratori, avand in vedere ca acest topic va contine dispozitii, proceduri si alte modalitati de lucru intern, consider ca este indicat ca el sa fie mutat in sectiunea privata. Masura de precautie, chiar daca vor fi afisate doar denumiri. :emo-yessir:

Publicat (modificat)

Sunt constient de acest lucru...insa deabia m-am inscris pe acest forum si inca n-am acces la sectiunea privata (am contactat un administrator in acest sens) ... fapt pentru care rog colegii care ma pot ajuta pentru evitarea oricaror neplaceri sa-mi trimita PM sau pe mail cele cerute. :emo-yessir:

Modificat de adytzu83
  • Administrator
Publicat

Exista deja un topic in sectiunea privata si puteti continua acolo discutia.

Multumesc pentru intelegere.

• 10 ani mai târziu...
  • Membru
Publicat

Buna dimineata,

Am nevoie de putin ajutor privind o lege (am tot scotocit si nu am gasit-o). Am nevoie de legea privind organizarea, functionarea si atributile Ministerului Afacerilor Interne. Daca m-ati putea ajuta, mi-ar prinde bine!

Va multumesc ca v-ati facut timp si pentru mine!

Toata stima!

• Marius a deschis acest topic
Publicat

Nu sunt permise link-uri, insa Google e la indemana ta...cauta Legea 218 din 2002 actualizata 2021 si o gasesti.

• Membru activ
Publicat
On 06.01.2022 at 9:02, Catalinm053 a scris:

Buna dimineata,

Am nevoie de putin ajutor privind o lege (am tot scotocit si nu am gasit-o). Am nevoie de legea privind organizarea, functionarea si atributile Ministerului Afacerilor Interne. Daca m-ati putea ajuta, mi-ar prinde bine!

Va multumesc ca v-ati facut timp si pentru mine!

Toata stima!

OUG 30/2007

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua! 

Întâi de toate, sper că am postat unde trebuie. 

Doresc să particip la concursurile viitoare din cadrul DRPCIV pentru a deveni examinator.

Îmi poate spune cineva care este tematica și bibliografie pentru aceste concursuri cu încadrare din sursa externa? Nu găsesc pe internet. 

Vă mulțumesc! 

• Moderator
Publicat

Tematica și bibliografia se stabilește de comisia de concurs pentru fiecare concurs in parte și se afișează de obicei imediat după sau concomitent cu anunțul pentru postul respectiv. Nu este una general valabilă pentru toate concursurile.

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Sa traiti!

M-am inscris la un concurs pentru a ocupa o functie de sef de post si nu am putut face rost de toate documentele din bibliografie pentru studiu. Va rog, am nevoie de urmatoarele, daca dispuneti de acestea:

Ø  Procedura de sistem P.S. – M.A.I – 002/2011 privind intervenţia structurilor M.A.I. la evenimentele semnalate prin S.N.U.A.U. 112 pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi Dispoziţia I.G.P.R. nr. 46/2015 cu precizările aduse prin Adresa I.G.P.R. nr. 436923/2015.

Ø Dispoziția I.G.P.R. nr. 283609/26.04.2019, privind obligatiile ce revin Poliției Române pe linia emiterii ordinelor de protectie provizorii, punerea în executare a acestora si supravegherea măsurilor stabilite prin ordinele de protectie provizorii și prin ordinele de protectie emise de instantele de judecată.

Dispoziția inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției Române nr. 41/18.05.2021;

Metodologia privind organizarea și desfășurarea activităților specifice Poliției Române pentru cunoașterea, supravegherea și identificarea operativă a persoanelor înscrise în Registrul național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane sau asupra minorilor, anexă la dispoziția inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției Române nr. 41/18.05.2021.

Multumesc anticipat!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.