Jump to content
POLITISTI.ro

Filtre şi controale pentru depistarea braconierilor şi comercianţilor ilegali de peşte


NewsBot

Recommended Posts

Peste 20 de abateri de la normele legale privind pescuitul şi comercializarea peştelui şi produselor din peşte şi aproximativ 40 de kilograme de peşte confiscat reprezintă rezultatul unor acţiuni organizate în ultimele două zile ale acestei săptămâni, de poliţiştii de ordine publică.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

E cea mai mare vrajeala. Daca vor sa combata braconajul cu adevarat e necesara o verificare incrucisata si mixta a firmelor care detin cherhanale si transporta pestele spre consum. Dar din pacate toti acesti adevarati "branconieri" sau macar cei care conteaza cu adevarat, au fost, sunt si vor fi protejatii puterii in toate guvernarile.

Ei cand sunt verificati in traficul naval sau rutier au toate hartiile in regula. Problema apare la punctele de desfacere unde "hartiile" vechi sunt distruse si inlocuite cu altele. In afara de asta, atunci cand se transporta 5 tone de peste sta cineva sa verifice daca sunt 5,5 to sau 4,5 to? Sa fim seriosi! "Branconajul" adevarat (ala din care rezulta mii de euro) nu ar exista daca nu ar fi protejatii puterii actuale.

In privinta braconajului la sturioni "increngatura" e si mai mare, deoarece si sumele care se "trag" sunt mai mari.

Edited by SandoKhan
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.