Jump to content
POLITISTI.ro

Masini nemiscate din parcarea blocului


Coriina12

Recommended Posts

Buna ziua, am si eu o intrebare la care inca nu am reusit sa gasesc raspunsul si sper ca va veni de pe acest site. Am in spatele blocului( in parcarea mult prea neincapatoare) 4 persoane care detin cate 2 masini. Asta nu ar fi o problema, daca toate masinile s-ar muta de pe acel loc. Fiecare persoana dintre cele mentionate, tine cate un loc de parcare ocupat de o masina care nu a mai fost miscata de cel putin 1 an. Tin sa precizez ca toate prezinta rugina si cauciucurile pe pana, iar cel putin 2 din ele nu prezinta asigurare. Daca am incercat sa parchez pe unul din locurile unde parcheaza persoanele respective masinile cu care circula(la geamul meu), mi-au ridicat stergatoarele,m-au jignit si mi-au facut scandal, sa-mi mut masina. Scriu acest post din postura unei persoane care circula zi de zi cu masina si care nu poate parca nicaieri, deoarece "epavele" ocupa locurile de parcare. Chiar nu este nimic de facut in privinta aceasta? Sper ca intrebarea mea nu va ramane fara raspuns. Va multumesc

Edited by Coriina12
Link to comment
  • Moderator

Problema expusă nu intră în sfera de competenţă a Poliţiei Române. Pentru soluţionarea acestei probleme trebuie să vă adresaţi primăriei.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.