Jump to content
POLITISTI.ro

Echipament inadecvat pe litoral și nu numai.


AdrianAG

Recommended Posts

Salut colegi,

Se pare că prostia și indiferența merg mână în mână în acest minister, respectiv în această instituție.

Am ajuns anul 2017, anul în care în alte țări ale lumii polițiștii au propriile lor market-uri de unde își fac cumpărăturile, propriile mașini de serviciu pe care le au în posesie până la pensie, facilități peste facilități, pe când în IGPR polițistul de siguranță publică și patrulare are încă în dotare B1, in detrimentul unui baston telescopic, are încă în dotare un pistol Carpați md 1974 in detrimentul a ce vreți voi, încă purtam pantofi pe care normal doar CFR-istii ii mai poartă, încă purtam caschete in serviciul operativ, încă avem pantaloni care stau pe noi de parca suntem agățați pe culme, încă avem cămăși despre care cu toții știm ce chin sunt. Va las pe voi sa trageți concluzii, eu sunt un newbie, dar colegii cu ani și ani de activitate și sute și mii de kilometri tociți cu pantofii, ce sa mai zică?!

IMG_20170629_205714.jpg

Link to comment

Sefilor nu le pasa de tălpași,ei umbla civili,in costume,au tot timpul aer condiționat în mașină și în birou.... Politia Romană încă a rămas sub metehnele milițieno-comuniste,dovada caschetele astea sovietice sub care transpiri k la balamuc și lista poate continua. Cik europolitisti....cu dotari comuniste :doh:rușine managerilor slugarnici:emo-box:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.