Jump to content
POLITISTI.ro

Publicare numar de telefon

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua!

Am o problema si vreau sa stiu daca exista vreo rezolvare.

Acum cateva zile un individ in varsta de 25 de ani mi-a facut public numarul de telefon pe o retea de socializare unde a fost vazut de peste 10.000 de oameni si de atunci sunt sunat incontinu de tot felul de necunoscuti.

Tipul a spus ceva de genul: "Salut! Sunt Marian, ma simt cam singur si vreau sa vorbesc cu cineva, asta e numarul meu 07******** "

Mentionez ca stiu cine este persoana respectiva si cu cateva zile inainte i-a spus unui prieten comun ceva gen "O sa il fac eu sa plateasca , sa ii para rau"

Ii pot face ceva? Adica daca depun plangere impotriva lui poate patii ceva? Si daca da , atunci ce poate patii?

Modificat de MariaN04531
  • Moderator
Publicat

Nu trebuie să depui plângere la poliţie, pentru că o altă instituţie se ocupă de aceste "probleme".

În România activitatea de protecţie a datelor cu caracter personal revine Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal - www.dataprotection.ro, autoritate publică autonomă şi independentă faţă de orice autoritate a administraţiei publice.
Îţi recomand să te adresezi cu o plângere către ANSPDCP. Pângerea trebuie formulată în scris şi poate fi transmisă prin poştă, inclusiv cea electronică, on-line sau depusă la sediul instituţiei şi trebuie însoţită de dovezi. În cazul în care plângerea, se transmite prin poştă electronică sau on-line, este obligatorie şi menţionarea unei adrese valabile de e-mail pentru contactarea petiţionarului. ANSPDCP solicită confirmarea corectitudinii datelor transmise prin e-mail sau on-line.

Publicat (modificat)

Multumesc de raspuns.

Dar respectivul ce poate sa pateasca dupa depunerea plangerii?

Amenda de la ce suma , pana la ce suma?

Sau ce altceva?

Modificat de MariaN04531

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.