Jump to content
POLITISTI.ro

Analiza activităţii Direcţiei Generale Anticorupţie în primele şase luni din 2011


Postare recomandată

Primul semestru al anului 2011 a constituit pentru Direcţia Generală Anticorupţie un interval de continuitate şi amplificare a demersurilor întreprinse pentru prevenirea şi combaterea corupţiei la nivelul personalului Ministerului Administraţiei şi Internelor, de iniţiere şi transpunere în practică a noi instrumente de lucru şi, în acelaşi timp, de consolidare instituţională şi funcţională.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link către comentariu
  • Moderator

Deci, corupţia în cadrul M.A.I. a crescut, în primele şase luni, cu 81%, comparativ cu perioada similară din 2010, conform bilanţului DGA.

Concluzia:

  • După tăierile salariale, corupția din MAI a crescut cu 80 la sută

Multumim domnule marinar si domnule ospatar!

Link către comentariu

la ce se asteaptau cei de la DGA atata timp cat au scazut salarile iar dotarea politiei nu exista...spun ca nu exista fiindca toti politistilor alimenteaza auto politiei din bani proprii, isi cumpara dotarea necesara (pixuri, topuri hartie, sprai lacrimogen, bastoane, catuse, imbracaminte cu elemente fluorescent-reflectorizante care nu sunt prevazute in banii de haine...etc), iar un factor important este si faptul ca lumea, datorita portocaliilor privesc politistii cu ura si atunci este si normal ca cetatenii sa spuna in sondaje ca au dat spaga sau sa faca plangeri mincinoase la DGA (eu personal am avut 3 plangeri mincinoase la DGA)

Parca vad ca vor aparea acum, aici pe site filozofi, de la DGA care vor spune ca scaderea salariilor NU este nu un motiv de crestere a coruptiei, dar il rog pe aceata cale pe admin sa faca un sondaj aici pe site care sa sune asa: CREDETI CA POLITISTII AR MAI FI PREDISPUSI LA SPAGA DACA AR AVEA UN SALAR DECENT, O DOTARE SI LEGE ADECVATA ?

P.S. Eu mor cand vad acum ca DGA arata cu degetul niste politisti care au luat 100 ron spaga (provocati atata timp cat nu au salar decent,lege si dotare adecvata) iar majoritatea celor care au luat spaga sunt vai de capul lor, dar totodata DGA nu vede tunurile imense din politica (gen fiica lui Basescu cu apartament de 1 mil de euro), schimbarea legilor peste noapte in favoarea infractorilor (ex. legea nr. 171 din 16 iulie 2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice prin care transportatriilor li s-a prelungit valabilitatea avizului la 72 ore de la 24, majoritatea transportatorilor fac 1 drum corect, iar 4-5 drumuri cu material lemnos furat, dar pentru care prezinta avizul eliberat pentru 72 de ore. Nu inteleg de ce in cazul asta DGA nu s-a autosesizat? se vede clar ca legea este facuta de hoti si pentru hoti)

P.P.S. pestele se impute de la cap, dar se curata de la coada...in felul asta niciodata nu va fi eficient DGA,

Modificat de patriotul
Link către comentariu

DGA-ul si DNA-ul sunt la ora actuala cele mai politizate institutii din tara asta.

Iar acest bilant cu care se lauda, este doar o mare abureala. Cati dintre spagari au ajuns sa fie condamnati?

Din toate acele dosare instrumentate mai mult de 90 % sunt doar maculatura, nimic altceva. Se bat cu pumnul in piept ca au cresteri de indicatori, dar sunt doar niste petarde de consternare, care sa dea bine pentru presa si pentru populatie.

Iar noi, ne invartim zilnic si ne mancam zilele printre spagari, asteptand ca ei sa faca curatenie. In schimb DNA-ul este preocupat de cai verzi pe pereti si de niste cifre sterile, ce nu au niciun efect in realitate.

De ce nu sunt ei analizati dupa condamnarile obtinute in instante? Atunci s-ar vedea adevarata lor eficacitate!

De asemenea, au ajuns institutiile din tara asta cu cele mai mari si mai dese scurgeri de informatii, dar nu am vazut pana in prezent sa fie cineva de acolo sanctionat pentru asa ceva. In schimb sunt absolut toti niste slugi penibile politicienilor, carora le fac jocurile in loc sa faca ceea ce ar trebui si pentru care sunt platiti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.