Jump to content
POLITISTI.ro

Prelungirea perioadei de suspendare a permisului

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Am si eu o nelamurire, am avut permisus supendat pe o perioada de 90 de zile, nu am sustinut testul si mi s-a mai prelungit cu 30 de zile(permis suspendat pentru neacordare de prioritate  cu accident, bara aripa putin lovite, dar fara victime), dupa 4 luni dupa ce am luat permisul, am fost testat cu aparatul si am avut 0.16 alcol in aerul respirat, mi-a suspendat permisul pe 90 de zile fara drept de circulatie, mai sunt cateva zile si trec cele 90 de zile, politistul mi-a zis ca este fara examinare, din ce am citit pe net testul este obligatoriu, daca ma voi duce sa-mi ridic permisul se va mai adauga inca 30 de zile pentru testare?

• Marius a modificat titlul în Prelungirea perioadei de suspendare a permisului
  • Moderator
Publicat

Nu ai înţeles ce a spus poliţistul, testarea este obligatorie pentru beţivii depistaţi la volan. Perioada de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule se prelungeşte cu 30 de zile, dacă titularul permisului de conducere nu promovează testul de cunoaştere a regulilor de circulaţie, în situaţiile prevazute de lege (art. 106 alin.1 din OUG 195 din 2002), ori nu se prezintă la serviciul poliţiei rutiere pentru susţinerea verificării cunoaşterii regulilor de circulaţie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.