Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Întrebare fişa examen teoretic


Silviu1
 Share

Question

Bună seara tuturor am și eu o întrebare astăzi am finalizat examenul teoretic pentru permis de conducere (cat B) cu succes , după ce am terminat examenul am făcut programarea pentru traseu (tot pe acel calculator) și în final a venit o doamna la mine și mia trecut într-o fisa din dosar Admis , data programări și o stampila și am plecat după câteva ore am ajuns acasă și am fost sunat de un prieten și în timp de vorbeam cu el a adus vorba de o fisa ( în care era scris data programări si alte lucruri pe care nu le mai retin) pe care spune el trebuia sa o primesc de acolo... însă eu nam primit nici o fisa. Aveți idee ce se întâmplă se mai da fise din alea sau nu... țin sa menționez persoanele care ieșeau din sala de examen nu primeau nici o fisa. 

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
  • Moderator

Activităţile de examinare, eliberare şi preschimbare a permiselor de conducere, cât şi înmatriculările auto NU sunt de competenţa Poliţiei Române. Aceste activități sunt desfășurate de Serviciile Publice Comunitare, care au fost infiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Bună seara ,am și eu o întrebare când mi s a eliberat fisa de școlarizare de la școală auto datele personale erau cele din buletinul vechi deoarece era încă valabil un an de zile,dar l am pierdut pe cel vechi și a trebui sa îmi fac altul nou ,acuma îmi va da alta fisa de școlarizare sau ma pot duce tot cu fisa aceea pentru a susține probele auto?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.