Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna seara. Pun aceasta intrebare pentru ca eu una nu mai stiu la cine sa apelez si ce sa fac. Am avut o catelusa meris de bichon Mirra si din pacate nu am mai putut sa o tin. E vaccinata, cipata si deparazitata. Am incercat sa o dau in adoptie si intr-un final am gasit o familie pentru ea. Nu am dat-o cu contract de adoptie oentru ca nu am vrut sa ii schimb proprietarul pentru 3 luni in ideea ca daca nu se acomodeaza sa o iau inapoi asa ca ea si acum e pe numele meu. Problema e ca dupa ce au luat-o familia adoptiva, la scurt timp m-au sunat si mi-au zis ca au pierdut-o. E disparuta, de o luna de zile si nu pot da de ea pe nicaieri. Am trecut-o si la veterinar pierduta, am pus-o pe o gramada de site-uri si grupuri de catei pierduti dar nu am aflat nimic de ea. Tot interesandu-ma am aflat in schimb ca exista posibilitatea ca ei inca sa o mai aiba dar sa ma fi mintit, sau sa o fi dat pe cine stie pe unde, sau sa vrea sa o foloseasca pentru inmultire, sau ca cineva ar fi putut sa o fure si pur si simplu sa o ascunda. Dar nu ma pot duce peste oameni in casa sa le cotrobai fiecare cm al casei poate o fi poate nu o fi. Mai ales ca as avea de cautat un intreg cartier. Tot ce imi doresc e sa imi gasesc catelul inapoi. Partea dubioasa e ca in momentul in care noii stapani au plecat cu Mirra de la mine ultima lor intrebare a fost: si daca o pierdem ce se intampla? Pe langa asta acum ca au pierdut-o par complet indiferenti si cand ma suna parca nici nu a existat o Mirra la mijloc ceea ce imi ridica mai semne de intrebare. Cum as putea sa aflu adevarul si sa imi gasesc catelusa cat mai repede? Nici macar nu stiu daca mai e in viata sau nu. Pe langa asta, cum am zis, am declarat-o pierduta la veterinar. Daca ar fi gasit-o cineva si ar fi dus-o la veterinar imediat as fi fost sunata dar nici asta nu s-a intamplat... ba mai mult am fost sunat de persoane care mi-au vazut anunturile pe net si au gasit intradevar cateluse care semana cu a mea, dar in cele din urma nici una nu era catelusa mea Mirra. Va rog din suflet, cum sa fac sa o gasesc pe micuta? Cum sa fac sa intru peste oameni in casa pentru a verifica si a ma asigura ca nimeni nu o tine ascunsa pe undeva?

• Marius a modificat titlul în Catelusa presupus furata
  • Moderator
Publicat

Angajează o firmă de detectivi particulari.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.