Jump to content
POLITISTI.ro

De ce nu sunt toti infractorii ridicati in acelasi mod?

Miadry
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Am urmarit mai multe clipuri cu descinderi si am observat ceva. In unele cazuri, infractorii sunt ridicati si dusi la Politie asa cum sunt, adica nu li se permite sa se imbrace sau sa se incalte si in alte cazuri li se permite?

Exista vreo procedura? De ce unii "mascati" ii lasa sa se imbrace si altii, nu?

:)

Depinde de ce rasa este pasarea calatoare . Daca este porumbel i se permite sa isi ia penajul aferent, daca este uliu trebuie sa fim atenti sa nu zboare pentru ca in colivie se simte cel mai bine . Si cand este la locul potrivit avem un sentiment inaltator care<<ne face sa ne simtem bine >> :ner:

Edited by Elvis
  • Moderator
  • Solution

Depinde de situatia respectiva, in functie cat de periculos ori violent este suspectul.

Cand exista posibilitatea aparitiei la fata locului a altor membrii ai familiei, ai prietenilor ori cunoscutilor suspectului etc. se procedeaza la conducerea imediata la sediul politiei.

Cand suspectul este cooperant, nu se opune, iar apartinatorii acestuia prezenti la fata locului nu se manifesta violent, ori in cazurile cand trebuie sa participe la efectuarea actiunilor procesuale, masurile de protectie sunt mai permisive.

Ai nostri nu-i lasa niciodata sa se imbrace, nici macar sa se incalte. Ii ridica imediat. Asta am vazut in toate clipurile cu descinderi care ne-au venit de la IPJ-ul nostru. In schimb am vazut pe youtube si alte descinderi unde "mascatii" erau foarte amabili, daca ma pot exprima asa. Ii lasau sa se imbrace, sa se incalte, sa-si ia buletinul. Mi s-a parut destul de mare diferenta intre felul cum actionau unii fata de altii. De aceea am intrebat.

@Elvis: Am observat ca te exprimi foarte metaforic. Esti sigur ca nu ti-ai gresit profesia? Mai bine te faceai scriitor. :lol:

Multumesc pentru raspunsuri. :)

Draga Miadry, romanul s-a nascut poet. Am incercat treaba cu scrisul dar m-au respins ,pentru ca aveam mai mult cu doua clase decat trenul. Nu ti-am spus bancul cu gradele din tabla pentru ca nu te cunosc si poate te superi. :ner:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.