Jump to content
POLITISTI.ro

Examenul psihologic


geo24frb

Recommended Posts

azi am dat psihologicul pentru Campina. Am facut totul bine consider eu, mai putin la testele de atentie si la cele cu figurine. Am gresit in sensul ca am apucat sa fac 70 de 100 si cand a spus mai aveti 30 de secunde am pus la nimereala de la 70 pana la 100 o varianta la intamplare: ex: 75-b; 76- c; etc. fara sa citesc. Intrebarea mea este daca cunoaste cineva cum se calculeaza? o sa pic datorita acestui fapt?

Multumesc anticipat.

Link to comment

Nici un psiholog nu cred ca ti-ar raspunde la intrebare. Parerea mea este ca ar fi fost indicat sa te concentrezi pe calitate si nu pe cantitate

. :emo-yessir:

Edited by dorian
Link to comment

Sunt multi in cazul tau, care au cazut din cauza aceasta... Nu trebuia sa faci asa.... Sunt probe la care conteaza calitatea si nu cantitatea...

Link to comment
  • Member

Eu cand am dat anul trecut psihologicul nici un test nu l-am terminat si am trecut.Cum au zis si baietii, mai mult conteaza calitatea. Daca ai facut la celelalte teste bine poate compenseaza cu cele mai putin bune.

Link to comment
  • 1 month later...

Si eu am sustinut psihologicul anul asta cand am dat pentru ADP si la majoritatea exercitiilor de inteligenta ma refer am facut bine dar la unul m-am cam luat cu ganditul, de frica sa nu gresesc, si il facusem in proportie de 50%. Pana la urma totul a fost ok. Se face o medie a tuturor testelor.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Se face o medie a tuturor testelor.

Cine ţi-a spus asta?

Nu-i ca la bacalaureat, să iei minim 6 per total.

Fiecare test evaluează o anume latură şi pentru fiecare trebuie să atingi un anumit număr de itemi.

Nu va ţine nimeni cont de faptul că un candidat n-are tulburări de personalitate sau comportamente deviante, dacă se observă retardul mintal, de exemplu.

Link to comment

Era de atenţie, nu?

Pe acestea nu le pot termina decât extrem de puţini oameni, 50% din test reprezentând de fapt normalitatea, pe care e de ajuns să o bifezi, să fii considerat apt.

Link to comment
  • 5 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.