Jump to content
POLITISTI.ro

Ce ne facem cu motociclistii?

aVlad

Recommended Posts

Sincer, nu am o parere deloc buna despre motociclisti, acestia ne pun viata in pericol pe sosele, eu unul m-am saturat pana peste cap de motoare, turatie a motorului fara sens , viteza prin intersectii si alte balarii specifice lor. Deci, ce ne-am putea face cu ei ? Ce parere aveti, oare exista legi si pentru ei ? 

• Upvote 1
  • Downvote 2

Marius, doar voiam sa vad ce credeti voi despre asta, voiam sa deschid o discutie care , cred ca  ii preocupa si pe ceilalti participanti la trafic. Imi cer scuze daca am lasat impresia ca as fi un troll. Sunt nou pe acest forum si asa e si normal, sa fie suspiciuni cu privire la userii noi. Poate , in timp , iti vei schimba parerea despre mine, si, cine stie, poate ne-om imprieteni:D. Numai bine ! 

P.S: daca doriti puteti inchide/sterge topicul daca asa considerati!

• Downvote 2
  • Member

De ce generalizezi? Eu sunt motociclist, nu am pus viața in pericol nimănui , Ba mai mult a mea a fost pusă in pericol, chiar tăvălit de un șofer, culmea motociclist! Ai o gândire limitată, chiar redusă! 

• Upvote 1

Generalizez pentru ca eu, in calitate de sofer , nu am intalnit in viata mea un motociclist care sa circule regulamentar. Cand spun regulamentar nu ma refer la 50 km/h in localitate cum spune legislatia, nu e nimeni absurd. Dar sa mergi cu 200 km/h pe centura Bucuresti si sa faci slalom pe la semafoare...e sifdare fata de ceilalti. Sa ridici placuta de inmatriculare ca sa nu fie observata de Politia Rutiera, este iarasi nesimtire curata. Probabil ca tu , in calitate de om al legii, respecti legea si circuli corect. Dar marea majoritate...

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Member

Pilotez motocicleta in calitate de om, de conducator auto-moto (si om al legii cum zici tu, dar mai demult ca politist)! Padure fara uscaturi nu exista, dar nu toti sunt intr-un fel! Mai gandeste-te! Cum ar fi sa spunem ca toti soferii sunt ...cumva?!?