Jump to content
POLITISTI.ro

Ce ne facem cu motociclistii?

Postare recomandată

Publicat

Sincer, nu am o parere deloc buna despre motociclisti, acestia ne pun viata in pericol pe sosele, eu unul m-am saturat pana peste cap de motoare, turatie a motorului fara sens , viteza prin intersectii si alte balarii specifice lor. Deci, ce ne-am putea face cu ei ? Ce parere aveti, oare exista legi si pentru ei ? 

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Marius, doar voiam sa vad ce credeti voi despre asta, voiam sa deschid o discutie care , cred ca  ii preocupa si pe ceilalti participanti la trafic. Imi cer scuze daca am lasat impresia ca as fi un troll. Sunt nou pe acest forum si asa e si normal, sa fie suspiciuni cu privire la userii noi. Poate , in timp , iti vei schimba parerea despre mine, si, cine stie, poate ne-om imprieteni:D. Numai bine ! 

P.S: daca doriti puteti inchide/sterge topicul daca asa considerati!

• Displace 2
  • Membru
Publicat

De ce generalizezi? Eu sunt motociclist, nu am pus viața in pericol nimănui , Ba mai mult a mea a fost pusă in pericol, chiar tăvălit de un șofer, culmea motociclist! Ai o gândire limitată, chiar redusă! 

• Apreciez 1
Publicat

Generalizez pentru ca eu, in calitate de sofer , nu am intalnit in viata mea un motociclist care sa circule regulamentar. Cand spun regulamentar nu ma refer la 50 km/h in localitate cum spune legislatia, nu e nimeni absurd. Dar sa mergi cu 200 km/h pe centura Bucuresti si sa faci slalom pe la semafoare...e sifdare fata de ceilalti. Sa ridici placuta de inmatriculare ca sa nu fie observata de Politia Rutiera, este iarasi nesimtire curata. Probabil ca tu , in calitate de om al legii, respecti legea si circuli corect. Dar marea majoritate...

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Pilotez motocicleta in calitate de om, de conducator auto-moto (si om al legii cum zici tu, dar mai demult ca politist)! Padure fara uscaturi nu exista, dar nu toti sunt intr-un fel! Mai gandeste-te! Cum ar fi sa spunem ca toti soferii sunt ...cumva?!? 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.