Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme judiciare în străinătate


Vcdan

Recommended Posts

Buna seara. Am o nelămurire am fost acum o luna de zile ca să-mi eliberez cazierul judiciar si mau luat la întrebări prima data ca ce am făcut in germani si mau pus sa dau declarație si sa scriu la sfârșit de tot si numărul de telefon si au vrut să-mi confiște carnetul de conducere dar eu nu am avut nici o data așa ceva  precizez ca,când am fost plecat acum 3 ani in Germania am condus fara permis si din cauza unui mic accident miau luat datele de pe c.i si au zis ca eu am fi cerut azil politic in germania si eu nu mi lau acordat si mau expulzat asta ce înseamnă ?eu mai înțeleg nimic pe urma miau zis ceva de judecata judiciara ce înseamnă si treaba asta ? Va mulțesc  sper sama lămurească cineva cu toată treabă asta sau sa ma ajute 

Link to comment
  • Marius changed the title to Probleme judiciare în străinătate
  • Moderator

Ai condus fără să fii posesor al unui permis de conducere şi tot tu te întrebi ce fel de probleme ai? Tu ce crezi?

PS: Încearcă să faci un efort şi să scrii în limba română.

  • Upvote 1
Link to comment
  • 1 year later...

Sâmbătă seara am ieșit dintr-un restaurant și am vrut să-mi las mașina pana a doua zi in parcare la restaurant și am chemat un taxi.

Patronul de la restaurant mi-a spus să-mi parchez bine mașina pentruca nu era bine parcata,in timp ce am parcat mașina a venit poliția municipală și m-au bruscat, mi-au pus cătușele și m-au dus la Jandarmerie am stat 24h in arest m-am ales cu un dosar penal și permisul suspendat.

Am judecată in luna Iunie in Franța toată problema sa întâmplat in Franța

Va rog frumos să-mi Spune-ți dacă e corect ce sa întâmplat și dacă îmi poate anula permisul, Și dacă mai pot conduce in țara pentruca in vara asta am nunta.

va mulțumesc 

Link to comment

De ce te-au bruscat? Tu ai fost calm, te-ai supus solicitarilor acestora, si, totusi, ai fost bruscat de politistii locali francezi? Te-ai crezut cetatean european cu drepturi, dar ai uitat ca ai si obligatii?

Tu esti singurul vinovat pentru ceea ce ti s-a intamplat. Daca ai dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat de catre autoritatile franceze nu poti sa conduci autovehicule pe drumurile publice in nicio tara.

Te sfatuiesc sa apelezi la un avocat.

Link to comment

Deci ai fost bruscat de polițiști francezi, ai fost dus la o unutate a jandarmeriei din Franța și ne întrebi pe noi, polițiști români, dacă este corect ce s-a întâmplat și dacă ți se poate anula permisul de conducere . Păi de unde să știm noi care sunt legile din Franța și care sunt procedurile de lucru ale polițiștilor și jandarmilor francezi?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.