Jump to content
POLITISTI.ro

Preluare mai rapidă a permisului de conducere


GoNe

Recommended Posts

Salut!

Am o mică problemă, să-i zic aşa, pe care cu siguranță mi-o puteți rezolva.

În principiu, sunt posesor de permis de conducere cat. AM; B1, B.

Am făcut şcoala (absolvit cursurile) pentru cat. C şi CE; după cum ştiți, tâmpenia in România este că mai întâi trebuie să luăm C-ul, apoi CE-ul.

Am absolvit examenul teoretic, pentru categoria C, am fost programat pe 4 Mai la proba practică (oraş); urmând ca mai apoi, după ce iau şi oraşul, să dau sala pentru E, apoi să dau încă odată oraşul cu camionul şi remorca (cat. CE).

P.S.: Locuiesc în Craiova, adresa din buletin o am în altă localitate, fapt care o să-mi întârzie sosirea permisului cu C-ul pe el.

 

Acum, intervin următoarele întrebări:

1. Pot da sala pentru E, înainte de primirea permisului cu C-ul pe el? (Eventual în baza dovezii, pe care o pot lua mai rapid)   Sau...

2. De unde pot ridica permisul, înainte de a-mi ajunge acasă? (mă mişc mai repede eu, decât poşta) - cineva din Craiova, mă poate ajuta enorm.

Dacă aveți alte soluții, despre cum pot rezolva rapid cu permisul, sunt dispus să le ascult.

Vreau să rezolv repede cu el, pentru că pe 27 Mai, am biletul de avion pentru Anglia.

 

Mulțumesc anticipat!

O zi cât mai bună!

 

Link to comment
  • Moderator

Poliţia Română nu mai are competenţe privind examinarea, eliberarea ori preschimbare a permiselor de conducere încă din anul 2002 (de mai bine de 15 ani). Aceste activităţi sunt desfăşurate de funcţionari publici din cadrul Serviciilor Publice Comunitare, care au fost infiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene. 

Trebuie să mergi şi să te adresezi autorităţilor locale, în cazul de faţă Prefecturii, pentru că oricum sunt "mai aproape de nevoile cetăţeanului" şi îţi pot rezolva problema.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.