Jump to content
 • 0

Fisa de inmatriculare sau contract vanzare cumparare


adi123
 Share

Question

Salutare, am si eu o mica dilema. Sunt programat pentru luni pentru inmatricularea unei masini deja inmatriculata in Romania si, dupa ce am mers la un birou de acte auto, am observat ca mi-au atasat si fisa de inmatriculare. Pe aceasta se afla si sectiuni unde ar trebui sa fie stampilele pentru fiscal, dar eu am stampilele respective numai pe contractul de vanzare cumparare. Drept urmare, acestea lipsesc de pe fisa. 

Astfel, ma pot prezenta la inmatriculare cu aceasta fisa de inmatriculare fara stampile? Se accepta stampilele de pe contractul de vanzare cumparare fara probleme? 

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Da. Exact dilema asta am avut-o și eu de curînd. Mi-era teamă că mă scol la 5 dimineața și stau la coadă degeaba, doar ca să mă trimită de unde-am venit, dar nu s-a întîmplat așa. Viza de la fisc nu se mai pune pe fișă, ci pe factură sau contract, însă e necesară totuși și fișa completată.

PS. Nu-s polițist. Îți răspund doar în virtutea faptului că am trecut recent prin asta. În orice caz, înmatriculările nu mai țin de Poliția Română.

Edited by VladSoare
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • 0

Buna ziua,

Am urmatoarea nelamurire. Am vandut un autoturism unei firma care colecteaza fier vechi si am primit in schimb un borderou cu care mi s-a spus ca o pot radia. Pentru radiere, pe site-ul Politiei, unul din documentele solicitate este fisa de inmatriculare vizata de serviciul de taxe locale. Problema este ca pe formatul fisei sunt rubrici pentru cumparator si vanzator . Ce ar trebui sa completez exact pe fisa? Doar in dreptul rubricii vazatorului deoarece masina nu mai exista? Nu ar trebui sa fie trecut undeva numarul documentului de unde rezulta ca autoturismul a fost dezmembrat?  Se mai trec si caracteristiile masinii la capitolul A? Am atasat o imagine pentru a fi mai clare intrebarile . Multumesc!

fisa -cu notatii.JPG

Link to comment
Share on other sites

 • 0
 • Membru

Intreaba la Serviciul Public Comunitar  din localitatea resedinta de judet ,ei se ocupa cu asa ceva ,nu Politia Romana se ocupa cu radierea-inmatricularea autovehiculelor.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Nu se ocupa Politia Romana cu radierea autovehiculelor? Autoturismele  trebuie radiate doar de la serviciul de taxe locale nu si de la Politia Romana?  Exista Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) unde sunt date instructiuni si pentru radierea autovehiculelor. Este chiar un topic deschis pe acest site pe tema asta (il gasiti mai jos) insa situatia prezentata de mine este una particulara, nu este una curenta.  Mi-ar fi fost de ajutor o explicatie in plus.

https://www.politisti.ro/forums/topic/18075-radiere-auto-predat-la-remat-de-un-tert/?do=findComment&comment=181371

1 hour ago, Bazarache said:

u

 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Multumesc pentru ajutor. Se pare ca acest forum nu are nicio utlilitate. Este doar pentru cei care nu au cu ce sa-si ocupe timpul. Va doresc success!

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Ți s-a răspuns foarte clar. Că nu-ți convine răspunsul, sau că nu ești capabil să-l înțelegi, e cu totul altă poveste.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.