Jump to content
POLITISTI.ro

Dilema tricou si sepcuta de vara

Postare recomandată

Publicat (modificat)

De cateva saptamani bune am cu mai multi colegi discutii aprinse  legate de purtarea tricoului de serviciu si a sepcuței de vară ca parte a uniformei de serviciu. De ce toți o tin una si buna:"Nu iti da nimeni voie sa le  porti". 

Dacă ele sunt prevazute in echipamentul de serviciu al polițistului de ce unii, marea majoritate adica, spun ca nu e legal.

O politie moderna, cred eu, este echipată corespunzator iar in tarile cu apa caldă politistii sunt echipați adecvat muncii operative unde situatia o cere. 

Doresc si eu o părere de la cei mai cu experienta si de buna-credință.

Multumesc.

Modificat de AdrianAG
Publicat

Dacă mergi in patrulare cu un coleg, măcar să aveți uniforma la fel (sepcuta tricou)....

Publicat

Pe scurt: mission impossible. Cand ai colegi cărora le pasa mai mult de cum sa termine mai repede schimbul asta devine un moft.

Vrei sa vii cu echipament adecvat si corespunzator, te iau peste picior. Vrei sa faci lucrurile ca la carte, iti pun bete in roate si ti-o baga pe aia ca de abia ai si tu cateva zile de teren si vii sa faci tu pe politistul. 

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.