Jump to content
POLITISTI.ro

Ordin de deportare din U.K.


Diego021288
Go to solution Solved by 5166,

Recommended Posts

Salut, am o nelamurire si sper sa ma poata ajuta cineva cu niste informatii. In 2010 am fost arestat si condamnat la 2 ani inchisoare in Marea Britanie, iar un an mai tarziu, in 2011, am fost deportat in Romania cu ordin de deportare. Mi s-au dat mai multe foi in care imi explica motivul pentru care sunt deportat si acest ordin de deportare pe care l-am atasat si aici, ideea e ca nu mi-a explicat nimeni pe ce durata e acest ordin de deportare si nici nu am gasit scris in acele documente pe care mi le-au dat. Aveti idee unde ar trebui sa ma interesez sau daca stiti careva pe ce durata e interdictia de a intra pe teritoriul Angliei? Va multumesc, numai bine.

deportation order-min.jpg

Link to comment
  • Marius changed the title to Ordin de deportare din U.K.
  • Solution

Nu aveti voie sa va intoarceti pana cand ordinul pe care l-ati postat si prin care ati fost deportat va inceta sa fie valabil (penultimul paragraf). Acest interval de timp depinde de circumstantele individuale ( de exemplu daca ati plecat de buna voie, ati fost arestat si apoi deportat fortat, etc). Daca ati fost condamnat pentru o perioada mai mica de 4 ani (cazul dumneavoastra) ordinul este valabil 10 ani in mod normal.

Mai multe informatii despre cum puteti verifica si aplica pentru revocarea ordinului aveti aici desi sunt mici sansele sa vi se revoce ordinul avand in vedere informatiile de la paragraful 5.2 : https://www.gov.uk/government/publications/who-needs-an-entry-clearance-ecb04/ecb04-who-needs-an-entry-clearance#ecb43-deportees

 

Edited by 5166
  • Upvote 3
Link to comment
  • 1 year later...

Buna ziua! Am fost deportata acum 2 luni din glasgow pe motiv ca nu muncesc si nu am fonduri sa ma intretin..(toate cheltuielile mele fiind suportate de iubit) si am stta o perioada de timp acolo fara un loc de munca cu toate astea ei au crezut ca sunt exploatată si m au trimis cu primul avion in ro.

Acum 1 sapt m am dus in londra cu iubitul avand booking la hotel pe 4 zile doar ca turist nimic altceva ei i ar mau oprit ca au vazut ca am fost deportata din glasgow si iar am fost trimisă acasa cu primul zbor pe motiv iar ca sunt exploatată:)) de necrezut.. iar iubitul meu pe el l au lasat sa intre pt ca el are o firma si mai multe 

Vreau iar sa ma intorc acum cu un contract de munca pentru ca mi am gasit un job si trebuie sa ma intorc pentru a munci! Cei de la border office mi au spus ca daca am contract de munca trebuie doar sa il iau cu mine si pot intra dar mi au bagat vorbe sa astept brexitul bla bla. In hartiile care mi le au dat nu scrie dw vrro interdictie nimic nici nu aveau ce s scrie ca sunt "curata" si m au trimis acasa doar ca sa imi faca un "beneficiu" asa s au adresat.. la inyoarcerea mea acum cu contractul exista riscul iar sa fiu teimisa acasa? Multumesc! 

Link to comment

Salut, sunt în UK cu soția și ne dorim să fim deportați. Pt că am nimerit să locuim la niște ț. (Rromi)  în chirie, în Peterborough UK, 47, St Paul's road, PE13DN, care ne-au furat buletinele de identitate și acum ne cer bani din ce în ce mai mulți. Poliția nu face nimic... joburi lipsă.... ce să fac? Pentru deportare! Trebuie să scriu și acel crime number de la ei? Să mă credeti?!  Ms

Link to comment

Buna ziua! Am fost deportata acum 2 luni din glasgow pe motiv ca nu muncesc si nu am fonduri sa ma intretin..(toate cheltuielile mele fiind suportate de iubit) si am stta o perioada de timp acolo fara un loc de munca cu toate astea ei au crezut ca sunt exploatată si m au trimis cu primul avion in ro. Acum 1 sapt m am dus in londra cu iubitul avand booking la hotel pe 4 zile doar ca turist nimic altceva ei i ar mau oprit ca au vazut ca am fost deportata din glasgow si iar am fost trimisă acasa cu primul zbor pe motiv iar ca sunt exploatată:)) de necrezut.. iar iubitul meu pe el l au lasat sa intre pt ca el are o firma si mai multe  Vreau iar sa ma intorc acum cu un contract de munca pentru ca mi am gasit un job si trebuie sa ma intorc pentru a munci! Cei de la border office mi au spus ca daca am contract de munca trebuie doar sa il iau cu mine si pot intra dar mi au bagat vorbe sa astept brexitul bla bla. In hartiile care mi le au dat nu scrie dw vrro interdictie nimic nici nu aveau ce s scrie ca sunt "curata" si m au trimis acasa doar ca sa imi faca un "beneficiu" asa s au adresat.. la inyoarcerea mea acum cu contractul exista riscul iar sa fiu teimisa acasa? Sau alta optiune e sa vin pe irlanda pt ca o cunostinta a patit aceiasi problema ca a mea si nu a avut probleme acolo in aeroport apois a dus cu masina in scotia..

Multumesc! 

Link to comment
  • 1 year later...

Buna seara, in 2017, mi-am executat 9 luni sentinta si dupa am fost deportat, pe foi nu scrie ca am interdictie, si vreau sa ma intorc, am nevoie de un sfat daca pot trece sau ma vor trimite inapoi, bine in teles nu din anglia din Scoția 

Edited by Alex7
Link to comment
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.