Jump to content
POLITISTI.ro

Permis reținut pentru cercetari.

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua,in data de 15.12.2016 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime omenești,nu a fost necesară internarea acestora,iar persoanele nu au depus plângere împotriva mea.In urma acestora permisul mi-a fost reținut pentru cercetari primind astfel o dovadă cu drept de circulație de 15 zile care a expirat pe data de 01.01.2017,menționez că nu am solicitat prelungirea acesteia,as vrea sa știu dacă la soluționarea cazului să presupunem că o  să  îmi suspende permisul pe o perioada de 90 zile,aceste 90 zile încep din momentul soluționării cazului sau de când a expirat ultima dovadă?
Este posibil că la soluționarea cazului să îmi primesc permisul inapoi daca sa zicem că au trecut 6-7 luni de la accident?

Publicat

Perioada de timp in care nu ai dreptul sa conduci autovehicule se considera perioada de suspendare, perioada  incepand in cazul tau de cand a expirat dovada. Este posibil ca la finalizarea cercetarilor sa iti fie restituit permisul de conducere sau acesta sa fie anulat depinde de caz.

• Apreciez 1
  • 5 luni mai târziu...
Publicat

Salutare,nu am adaptat  viteza la condițiile de drum depășind limita de viteza cu 30 km, carosabilul fiind acoperit cu polei și pietriș.

• Moderator
Publicat

Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiaşi persoane se numeşte "clonă". Clonele sunt interzise.

• Marius a închis acest topic
  • 1 an mai târziu...
Publicat

Buna ziua.Miercuri seara aflanduma in bucuresti am avut un accident rutier. Plecând după loc cu semnal dreapta regulamentar depășind un taxi si apoi o ambulanță care stationa pe dreapta ,cand sa trec de ambulanță m-am trezit cu un motociclist in spatele masini in dreapta .acesta in urma impactului cu masina a căzut ,iar ambulanță care era staționarea ia acordat ajutor.Am cooperare cu poliția sosită la locul accidentului am ajutat la măsurători si la tot ce m-au întrebat .in urma măsurătorilor motociclistul a avut 13 metri și 46cm urma de frânare pana sa lovit de mine .Acum intreb pot sa ma scoată vinovat ca nu i-am dat prioritate.Eu cand am plecat de pe loc el nu se vedea venind,a venit foarte tare si in zona adica la intrarea în pasaj era limita de 40 km iar eu ma deplasăm cu 35 km .Cei de la brigada rutieră miau retinut permisul si actele masini .Risc suspendarea permisului ?.În zona era camera de vederi si au ridicat filmarea pot cere la politist sami arate filmarea am voie sau ei sunt obligați sami arate filmarea .Ce părere aveți sfatuitima va rog frumos .Mai depind si de permis ca este pâinea mea .De fapt la începutul luni septembrie trebui să plec afara la munca .Va rog sa ma ajutati cu sfaturi.Multumesc anticipat .Cu respect

• Marius a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.