Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare auto din strainatate - documente necesare

Postare recomandată

Publicat

Salut ! Am si eu o problema. am cumparat de curand o masina inmatriculata in suedia, iar acum vreau s-o inmatriculez in tara, dar proprietarul din suedia a mai scos un talon, iar asta pe care il am nu mai e valabil. se poate inmatricula cu talonul care il am eu? daca nu, ce pot face? multumesc

• Marius a modificat titlul în Inmatriculare auto din strainatate - documente necesare
Publicat

Salutare ! As dori sa achizitionez un autovehicul inmatriculat in Elvetia, dar fabricat in Germania. 

Care ar fi pasii care trebuiesc urmati ?

Banuiesc ca procedura e putin diferita ,fiind o tara non-ue. 

Multumesc .

Publicat

Poliţia Română nu se ocupă cu înmatricularea autovehiculelor. Acest site se numeşte poliţişti.ro şi se adresează, în principal, poliţiştilor.
De înmatricularea vehiculelor şi de eliberarea permiselor de conducere se ocupă un serviciu aflat în subordinea fiecărei prefecturi. Acest serviciu nu are nicio legătură cu Poliţia Română, iar angajaţii acestui serviciu nu sunt poliţişti!

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Am o întrebare pentru un coleg de la SRPCIV, dacă activează vreunul pe forum. In cazul inmatricularii permanente a unui autovehicul utilizat, înmatriculat anterior intr-o țara UE, solicitantul - persoana fizica trebuie sa prezinte certificatul TVA? Sau acesta este solicitat doar in cazul persoanelor juridice? 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.