Jump to content
POLITISTI.ro

De unde imi pot achizitiona echipament?


mmoaca1992

Recommended Posts

Buna seara! Sunt recent intrat in randul politistilor si as dori sa stiu de unde imi pot achizitiona diverse elemente din uniforma, in afara de magazia unitatii. Problema e oarecum urgenta, deoarece in cateva zile voi incepe efectiv lucrul, iar din dotarile pe care trebuia sa le primesc, unele sunt de marimi nepotrivite (nu mai sunt altele pe stoc la magazie), iar altele lipsesc cu totul. Multumesc

Link to comment

Recent intrat in randul politistilor?! Adica in urma examenelor de la sfarsitul anului 2016 (suntem in 17.01.2017)? Probabil ca este urgent, dar indicat ar fi sa solicitati confirmarea ca politist pe acest forum. Altfel va ramane varianta arhicunoscuta, Google.

Numai bine ;)

Link to comment
  • 4 weeks later...
  • 8 months later...
  • Member

Stie cineva unde pot gasi un port pentru tomfa? Trebuie sa predau echipamentul gospodarului si e singurul lucru care imi lipseste. Aveti idee unde gasesc si cat costa? Sunt din Bucuresti.

Link to comment
  • 4 years later...

Bună seara! Am onoarea sa va salut! Sunt elev al Școlii de Politie de la Câmpina, promoția noiembrie-octombrie 2022 și as vrea sa va întreb pe aceia dintre dvs., care cunoașteți, despre recomandari de locuri sau site-uri de unde se pot procura articole de uniforma. Rândul de uniforme pe care l-am primit la întrarea în scoala nu se prezintă în cele mai bune condiții și as vrea sa achiziționez câteva articole noi. Mulțumesc!

Edited by Fritzz
Link to comment
  • 11 months later...

Buna ziua! Sunt pasionat de echipamentul politienesc, casa mea fiind plina de uniforme vechi si actuale ale Politiei Romane. As fi interesat de unde pot face rost de o sapca care este inscriptionata cu insemnele unei structuri speciale, BCCO spre exemplu. De mentionat ca nu doresc sa o port in spatiul public/comit infractiunea de uzurpare a unei calitati oficiale.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.