Jump to content
POLITISTI.ro

Semnatura electronica va fi obligatorie din anul 2011

Catalin

Recommended Posts

• Moderator

Semnatura electronica va fi obligatorie din anul 2011 pentru toată lumea.

Astfel, pentru a crea o semnatură electronică, fiecare cetăţean va trebui să înregistreze pe internet datele din buletin. Aceasta va fi necesară înscrierii copilului la şcoală, la înmatricularea maşinii, etc.

Totul se va face contracost, însă guvernanţii spun că va fi vorba de o sumă simbolică, între 5 şi 7 euro.

Ce vor face românii care n-au folosit în viaţa lor un calculator?

Autorităţile din domeniu spun că în fiecare oficiu poştal vor fi specialişti care le vor da o mână de ajutor. Un ajutor care ulterior foloseşte tot autorităţilor să identifice fiecare tranzacţie făcută.

Guvernul plăteşte pentru acest program 500 de milioane de euro (nu, nu este o greşală, aceasta este suma).

Programul urmează să intre în vigoare după 30 septembrie. Mai întâi în cazul firmelor, iar mai apoi pentru toţi românii.

Celebrul serviciu/portal eRomania.

ideea este buna insa nu cred ca va fi utilizata de mai mult de 20% din populatie - am in vedere cei care nu stiu ce este ala un PC si cei mai conservatori. In plus, citi vor plati cei 7 euro - nu suma conteaza ci faptul ca arata ca un impozit.

• Moderator

Din cate am citit va fi obligatorie aceasta inregistrare si automat plata acelei taxe.

Chiar daca ulterior nu mai folosim serviciul.

O imensa, inutila, si enorm de supraevaluata teapa. Costa cat jumatate din avioanele pe care le va cumpara (oare?) Romania fara sa aduca nimic decat complicatii inutile in majoritatea cazurilor.

Daca suma va fi inclusa in factura,o sa o platim cu totii!

Si uite asa detii 666 ,nu pe frunte :clip: ci pe buricele degetelor! :rolleyes:

Dar noi sa reusim sa supravietuim de azi pe maine ca lor tot asa le e,bine si de la bine mai sus! :blink:

...vorba cantecului:"la toti ni greu dar nu la toti la fel!"

Edited by surry