Jump to content
POLITISTI.ro

Accident la efectuarea virajului spre stânga

Postare recomandată

Publicat (modificat)

buna seara.am avut un accident saptamana trecuta.circulam pe un drum cu o singura banda de mers pe sens,la un moment dat a trebuit sa virez stanga intr-o intersectie fara indicatoare.am semnalizat,in spatele meu au oprit vreo 6 masini,am virat la stanga iar cand mai aveam jumatate de metru a venit unul care a depasit intreaga coloana de masini si s-a oprit in roata mea spate stanga.am incheiat amiabila,omul recunoscand ca a avut viteza si se grabea dar firma lui de asigurari tot cauta sa ma scoata vinovat ce ma puteti lamuri?

Modificat de cristi1983
greseala
  • Marius a modificat titlul în Accident la efectuarea virajului spre stânga
Publicat

Buna. Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. Tot o singura banda, linie continua, care se intrerupe putin pt viraj la stanga. Doar eu si masina lui, semnalizez din timp, cand m-am asigurat era inca in spatele meu, mergea cu viteza si m-a depasit rapid, si m-a lovit. Aceeasi problema cu asiguratorii. Multumesc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.