Jump to content
POLITISTI.ro

Problemă cu norma de echipare

Postare recomandată

Publicat

Bună seara , dragi colegi ! Am și eu o problemă cu normal de echipare.

1. Vreau să vă intreb pentru inceput cat este această normă de echipare in decursul unui an ?

2 . Ieri am primit tabelul cu echipamentul pe 2017 , iar jos scria că norma de echipare pentru 2017 este de 2.169 ron , pe cand anul trecut am luat 3139 ( ceva de genul ) .Colegului meu i-a venit același tabel , insă acesta avea scris jos 3139 , anul trecut luand chiar mai puțin cu 70-80 ron decat mine ...Mi-am sunat și celelălalte colege , gandindu-mă inițial că este vorba de o eroare , dar acestea mi-au confirmat că atata le-a venit și lor , 2.169 ron. Există o asemenea discriminare ca norma de echipare să fie mai mare pentru bărbați decat pentru femei ? Sunt promoție 2010 in cadrul IPJ MH , dar pana acuma nu mi s-a intamplat una ca asta! Vă rog cine este in temă cu problema mea să-mi dea un sfat! Vă mulțumesc pentru atenția și timpul acordat ! 

Cu stimă , 

• Moderator
Publicat

Nu ştiu exact dacă diferă şi la bărbaţi/femei, din ce spui este foarte probabil, dar cu siguranţă îţi pot spune că această normă este diferită în cazul ofiţeri/agenţi. La ofiţeri suma este mai mică decât în cazul agenţilor.

• Moderator
Publicat

Art. 7. - (1) Echivalentul valoric al cotei-părţi anuale va fi recalculat (reactualizat) anual, în perioada 1 iulie- 30 septembrie, în funcţie de evoluţia preţurilor. Acesta se stabileşte de către Direcţia logistică, se vizează pentru control financiar preventiv de către Direcţia generală financiară şi se aprobă de ministrul administraţiei şi internelor.

Valoarea financiară a normelor de echipare se stabileşte anual, în funcţie de preţurile la care se achiziţionează articolele cuprinse în norme, şi se aprobă de ministrul administraţiei şi internelor.

Publicat

Întreabă-l pe colegul de la logistică, care se ocupă cu echipamentul și o să te lămurească.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.