Skip to content

Întrebari despre media la purtare pt admitere

Featured Replies

Ma scuzați am si eu o întrebare,am absolvit clasele 9 și a 10 profesională,după care a 11-a completare și după 3 ani de liceu la fără frecventa,am luat bacul,știe cineva ce foaie matricolă se cere doar pentru liceu sau toți cei șase ani?
Fac referire la nota la purtare iese 8.83 din toți ani

• Replies 49
  • Views 25k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Absenteismul scolar este tot o forma de indisciplina. Nu trebuie sa rupi capul cuiva in liceu ca sa fii incompatibil pt calitatea de student/elev de politie. Eu nu va inteleg pe voi cei cu deroga

• DinuCosmina
    DinuCosmina

Cred că întrebarea care frământă mulți adolescenți care doresc să dea la Academie sau Subofițeri este ,,MEDIA MINIM 9 PE TOȚI ANII DE LICEU (toate mediile la purtate din fiecare an adunate și împărțit

• @Alexandru001, acest site se numește polițiști.ro și nu are nicio legătură cu gardienii de penitenciare. Nu știm și nici nu ne interesează ce criterii de selecție au gardienii de penitenciare. Pentru

Exista vreo derogare ceva?

• 3 months later...

Bună seara , cine poate știe dacă este posibil sa fiu acceptată la școală școala de agent de poliție . Acum problema este că media între cei 4 ani de liceu este 8 ,  peste tot media de acceptare este 9? Nu vreau sa citesc comentari de genul ce era așa greu sa ai media mai mare sau etc . Mulțumesc anticipat .

• Moderator

La cum scrii, eu zic sa nu te îngrijorezi de media la purtare 🤨

• 2 months later...

Buna ziua, mi s a zis ca nu pot da la poliție dacă am media la purtare scăzută cu un punct in clasa a 9 a. 

• 1 month later...

Buna am o problema cu media la purtare pe cei 4 ani de liceu am avut o problema familiară in legatura cu mama a fost bolnavă și a trebuit să lipsesc de la scoala din care a rezultat media la purtare pe ultimi  2 ani la 7 dar in clasa 9 si a 10 am avut 9.50,9 ce as putea sa fac in privinta asta va rog ? 

Edited by Buzduga
Media la purtare

De câte ori trebuie să se mai întrebe ceva pentru a ni se răspunde? Noi înțelegem că pe site scrie ,,minim 9 media la purtare pe perioada studiilor liceale’’ dar minim 9 pe toți 4 anii de liceu, sau pe fiecare an de liceu? E așa greu să răspundeți? MINIM 9 MEDIA PE TOȚI 4 ANII DE LICEU SAU PE FIECARE AN ÎN PARTE?

Cred că întrebarea care frământă mulți adolescenți care doresc să dea la Academie sau Subofițeri este ,,MEDIA MINIM 9 PE TOȚI ANII DE LICEU (toate mediile la purtate din fiecare an adunate și împărțite la 4) SAU MEDIA MINIM 9 PE FIECARE AN DE LICEU?‘’ Niciun moderator de pe acest site nu a răspuns clar. Noi înțelegem că pe site la condițiile de admitere spune ,, media minim 9.00 pe perioada studiilor liceale’’, dar nu este specificat clar. Avem nevoie doar de o confirmare. Spre exemplu, eu am avut media la purtare 8,50 pe primul an de liceu și 10 pe ultimii 3, rezultând o medie generală la purtare pe toți cei 4 anii de liceu 9,62. Îndeplinesc condiția legată de media la purtare? 

• Moderator

Nu este nimeni obligat să vă răspundă ori să vă ofere explicaţii. Scrie destul de clar în legislaţie:
"să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media de cel puţin 9,00"

• 4 months later...

Salut am o intrebare am avut o exmatriculare pentru absente clasa 12 dar am terminato si am bacul luat si media pe cei 4 ani este de 9,45..am vreo șansa  sa intru la scoala  de politie?

Salut ...daca am avut o exmatriculare pentru absente si am bacul luat si media pe cei 4 ani este de 9 si ceva mai pot intra la Scoala de politie?

• Moderator

Una din conditii era "sa nu fi fost exmatriculat pentru abateri disciplinare dintr-o institutie de învățământ"

• 1 month later...

Salutare!

Doresc să mă inscriu Scoala de Agenti de Politie si ma confrunt cu o dilemă.
Deci: In anul 2009 am inceput liceul si in clasa a 10 a am rămas repetent pentru ca nu m-am mai dus la ore din motive familiale,financiare....:((
In 2015 m-am inscris la seral si am terminat cei 5 ani de liceu cu media la purtare 9.20. Bun!
In conditiile de recrutare apare SĂ NU FI FOST EXMATRICULAT DINTR-O INSTITUTIE DE ÎNVĂȚĂMÂNT PT ABATERI DISCIPLINARE.

In arhiva liceului apar REPETENT, nu EXMATRICULAT.
Intrebarea e: Este considerată repetenția abatere disciplinara?

• Moderator

Pai dacă scrie sa nu fi fost exmatriculat, nu e logic?

Repetent nu e același lucru cu exmatriculat.

On 25.06.2021 at 2:13, Roby a scris:

Pai dacă scrie sa nu fi fost exmatriculat, nu e logic?

Repetent nu e același lucru cu 

Deci pot sa particip la concurs :)

Parea cam interpretabila si am zis sa intreb!

Mă apuc de invatat! :D

Multumesc de ajutor!

• 1 month later...

Ma scuzati ca intreb din nou , dar poate sunt eu prea incuiat la minte, in legatura cu media la purtare  in legislatie scrie clar  sa fi obtinut la purtare, in perioada studiilor liceale, media de cel putin 9. Intrebarea mea este daca se refera la media celor 4 ani, eu avand 8,5+10+10+10=38,5:4=9.62 media celor 4 ani cu care as fi admis sau la fiecare an in parte , adica n-as fi admins datorita mediei 8,5 in clasa 9.

• Moderator

E vorba de media celor 4 ani

Deci ești ok...

• 4 months later...

Buna ziua  am avut media  scazuta la purtare  pe timpul anilor de  liceu  , respectiv am terminat cu 8,75 din cauza abesentelor.

As vrea sa stiu daca  pot obtine o derogare  ca sa pot participa la concursul de admitere sau care ar fi  solutia cea mai buna 

am inteles ca nu prea se dau derogari  daca m.as incadra din sursa externa ca si  agent   s.ar putea sa primesc mai usor acea derogare ?
care ar fi cea mai buna  varianta in cazul unui   candidat cu media 8.75 la purtare de a ajunge ofiter ?

• 1 month later...

Buna ziua, cu respect. Scriu acest mesaj cu intentia de a imi prezenta situatia, totodata de a va cere indrumarea. Provin dintr-o familie care a activat in cadrul MAI, de la bunic pana la tata-frate. In prezent, ma lovesc de imposibilitatea de a participa la admitere din cauza notei la purtare sub limita. Media la purtare a fost afectata din cauza absentelor, cauzate la randul lor de o perioada de ratacire cauzata de decesul tatalui, in timpul serviciului. Anii au trecut, ranile s-au vindecat, insa, din pacate, acest aspect ramane inca un impediment. Credeti ca ar exista vreo posibilitate prin care sa pot rezolva aceasta situatie, inafara de incercarea de a adera prin incadrarile din sursa externa? (Lucru pe care incerc sa il evit cat mai mult posibil).

Va multumesc anticipat. 

Edited by Cardio

• Cardio changed the title to Nota purtare admitere Campina / Academie.

Buna ziua, cu respect. Scriu acest mesaj cu intentia de a imi prezenta situatia, totodata de a va cere indrumarea. Provin dintr-o familie care a activat in cadrul MAI, de la bunic pana la tata-frate. In prezent, ma lovesc de imposibilitatea de a participa la admitere din cauza notei la purtare sub limita. Media la purtare a fost afectata din cauza absentelor, cauzate la randul lor de o perioada de ratacire cauzata de decesul tatalui, in timpul serviciului. Anii au trecut, ranile s-au vindecat, insa, din pacate, acest aspect ramane inca un impediment. Credeti ca ar exista vreo posibilitate prin care sa pot rezolva aceasta situatie, inafara de incercarea de a adera prin incadrarile din sursa externa? (Lucru pe care incerc sa il evit cat mai mult posibil).

Va multumesc anticipat. 

Buna ziua, cu respect. Scriu acest mesaj cu intentia de a imi prezenta situatia, totodata de a va cere indrumarea. Provin dintr-o familie care a activat in cadrul MAI, de la bunic pana la tata-frate. In prezent, ma lovesc de imposibilitatea de a participa la admitere din cauza notei la purtare sub limita. Media la purtare a fost afectata din cauza absentelor, cauzate la randul lor de o perioada de ratacire cauzata de decesul tatalui, in timpul serviciului. Anii au trecut, ranile s-au vindecat, insa, din pacate, acest aspect ramane inca un impediment. Credeti ca ar exista vreo posibilitate prin care sa pot rezolva aceasta situatie, inafara de incercarea de a adera prin incadrarile din sursa externa? (Lucru pe care incerc sa il evit cat mai mult posibil).

Va multumesc anticipat. 

• 4 years later...

Vreau sa merg la scoala de subofiteri si am nevoie de media la purtare 9 pe cei 4 ani de liceu. Daca mie imi iese 8,75 , in foaia matricola va aparea 9?

• Moderator

Cum sa apara 9? Mediile generale nu se rotunjesc.