Jump to content
POLITISTI.ro

Ministrul Traian Igaş l-a felicitat pe jucătorul de tenis Horia Tecău


NewsBot

Recommended Posts

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, l-a felicitat, miercuri, pe jucătorul de tenis Horia Tecău, legitimat la Clubul Dinamo, pentru performanţa obţinută în cadrul turneului de la Wimbledon.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • Moderator

Probabil ca si Tecău este ditamai politistul si este numarat in statistica privind numarul de politisti. :doh:

Toti sportivii legitimati la Dinamo or fi angajati prin politie?

Link to comment

Foarte probabil ca este angajat ca politist la Dinamo. Nu stiu cu ce il incalzeste uniforma sau statutul de politist, avand in vedere ca marea majoritate a veniturilor sale vin din turneurile la care participa. La fel de bine poate sa fie angajat ca personal civil. Plus ca nu e de inteles de ce MAI trebuie sa sustina un club sportiv atat timp cat exista o autoritate nationala pentru tineret si sport care ar trebui sa aiba in subordine cluburi sportive finantate de stat.

http://www.sport.ro/show/a-avut-o-relatie-cu-o-suedeza-si-un-model-din-romania-si-a-castigat-peste-jumatate-de-milion-de-dolari.html

Sarim peste partea legata de viata privata si vedem aproximativ castigurile sale din tenis.

Link to comment

Sigur ca si Tecau este "politist" pe state. Si tatal sau este politist. se numeste Romeo Tecau si este seful Serviciului de Inmatriculari si Examinari Auto din cadrul I.P.J. Constanta.

Eu chiar nu inteleg de ce nu ne disociem de acest club. Din cate stiu eu sunt cam 2.000 de "politisti" pe la Dinamo, Centrele medicale si Ansamblul Ciocarlia...

Edited by copman
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.