Jump to content
POLITISTI.ro

Ministrul Traian Igaş l-a felicitat pe jucătorul de tenis Horia Tecău

NewsBot

Recommended Posts

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, l-a felicitat, miercuri, pe jucătorul de tenis Horia Tecău, legitimat la Clubul Dinamo, pentru performanţa obţinută în cadrul turneului de la Wimbledon.

Detalii: Flux de stiri MAI

• Moderator

Probabil ca si Tecău este ditamai politistul si este numarat in statistica privind numarul de politisti. :doh:

Toti sportivii legitimati la Dinamo or fi angajati prin politie?

nu toti....doar 99%...cei care inca nu sunt urmeaza sa fie incadrati...doar se mai asteapta cateva performante

Foarte probabil ca este angajat ca politist la Dinamo. Nu stiu cu ce il incalzeste uniforma sau statutul de politist, avand in vedere ca marea majoritate a veniturilor sale vin din turneurile la care participa. La fel de bine poate sa fie angajat ca personal civil. Plus ca nu e de inteles de ce MAI trebuie sa sustina un club sportiv atat timp cat exista o autoritate nationala pentru tineret si sport care ar trebui sa aiba in subordine cluburi sportive finantate de stat.

http://www.sport.ro/show/a-avut-o-relatie-cu-o-suedeza-si-un-model-din-romania-si-a-castigat-peste-jumatate-de-milion-de-dolari.html

Sarim peste partea legata de viata privata si vedem aproximativ castigurile sale din tenis.

Sigur ca si Tecau este "politist" pe state. Si tatal sau este politist. se numeste Romeo Tecau si este seful Serviciului de Inmatriculari si Examinari Auto din cadrul I.P.J. Constanta.

Eu chiar nu inteleg de ce nu ne disociem de acest club. Din cate stiu eu sunt cam 2.000 de "politisti" pe la Dinamo, Centrele medicale si Ansamblul Ciocarlia...

Edited by copman