Jump to content
POLITISTI.ro

Magazin echipamente

Postare recomandată

Publicat

Unde as putea gasi o caschetă marimea 56 , pentru politia nationala. Cei de la ADINA fac numai la comanda si durează 2 saptamani.

• Displace 1
  • Membru activ
Publicat

Poti incerca la magazinul din Str. Lizeanu, nr.25, Sector 2, Bucuresti. Persoana de contact TUDOSE PETRE. Tel./Fax 0212109018 Mobil 0723336651. 

P.S. POLITIA ROMANA.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Aruncă o privire si prin sectiunea de anunturi a forumului. Din câte îmi amintesc era un coleg care vroia să vândă niste caschete noi dar pe care nu le foloseste. Dar nu mai retin mărimea.

Publicat

Aiurel politia nationala nu exista si nici nu cred ca confectioneaza cineva caschete cu....nationala.

Exista Politia Romana, eu asa stiu.

• Apreciez 2
Publicat

caut un ceas militar/tactic la aprox. 100 lei, nu-mi place ce gasesc pe net, vreun coleg de la sas cu vreun site, etc

Publicat

Domnilor, imi cer scuze pentru greseala dar avand in vedere faptul can si politia locala este tot romana cred ca greseala mea este logica. Dar arat faptul ca pe viitor nu voi mai face astfel de greseli.

Multumesc totusi celor care mi-au raspuns la solicitare

• Displace 5
  • Moderator
Publicat

caut un ceas militar/tactic la aprox. 100 lei, nu-mi place ce gasesc pe net, vreun coleg de la sas cu vreun site, etc

În materie de ceasuri pe această linie Suunto is the king. Din păcate nici second nu îl găseşti la un asemenea preţ. Poţi căuta un Casio, care sunt mai ieftine.

• Membru
Publicat

Tot Suunto iti recomand si eu.

In schimb cu 100 de lei iti poti cumpara o gluma de pe internet.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Ok dar nu pierde din vedere că nu îti cumperi un astfel de ceas în fiecare zi. Ceasul îl schimbi cel mai devreme după câtiva ani si stii cum se spune ... suntem prea săraci să ne cumpărăm lucruri ieftine.

• Apreciez 1
Publicat

Poti sa incerci sa te uiti si la Timex. Au modele analog,digitale si si ana-digi, un profil mic si ar trebui sa fie pe la acelasi pret sau putin mai mici decat g-shock-urile. In functie de ce cauti si cat vrei sa cheltuiesti pot sa iti trimit niste site-uri pe privat.

Din ce am vazut la sunt cam doua filozofii la alegerea ceasurilor la colegii mei:

1. Ceas mai ieftin si daca se strica il schimba rapid.

2. Ceas mai putin ieftin, cu mai multe functii si rezistenta la shock, magnetism etc in functie de preferinta si specializare.

Din punctul meu de vedere fiecare are avantaje si dezavantaje.

Doar ca idee, din pacate pana in prezent am reusit sa stric un g-shock si un suunto la serviciu, deci nici ele nu sunt imbatabile.

• 8 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Imi puteti recomanda un model de ham vertical pentru Makarov?

• Moderator
Publicat

Eu îţi recomand să-ţi cauţi un toc pt. centură, hamul e foarte incomod. 

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Toc pentru curea folosesc in prezent si ma incurca foarte tare pistolul atunci cand conduc.

Imi desfasor activitatea imbracat in civil.

Modificat de Alex87
  • Membru
Publicat

O sa te incurce si hamul, poate si mai rau. Eu nu ii vad utilitatea, mai ales la un pistol mic.

• Moderator
Publicat

@Alex87: tocul pt centura se poate purta in feluri diferite, nu neaparat in zona soldului drept (daca esti dreptaci), ci si in dreptul soldului stang (cum se poarta sabia/stiletul) ori in zona lombara (exista toc special); principalul este sa te obisnuiesti (adica sa faci suficiente repetari de antrenament cu scosul/introducerea pistolului) cu tocul si pozitia lui astfel incat, in situatii limita, sa nu bajbai dupa arma; greseala uzual consta in faptul ca politistii se uita la toc atunci cand scot/baga arma in toc, tocmai pentru ca nu exista reflexul format, si pierd din vedere suspectul (amenintarea), expunandu-se gratuit. Stiu ca nu suntem in Texas, insa cred ca orice practica "sanatoasa" de acest gen sporesc sansele de a te intoarce viu dintr-o misiune!

Zilele trecute un amic (politist de la OP) a primit Glock in dotare. Era foarte incantat si m-a intrebat de unde sa-si cumpere un toc "misto"; cand l-am intrebat ce intelege prin "misto", a ramas fara replica... tocul trebuie sa fie adpatat misiunilor pe care le faci (in speta, la el, in uniforma), cu un sistem de retentie (nivelul de retentie depinde de experienta politistului si riscurile la care se expune etc). In concluzie, am "filozofat" pe tema acestui toc cu scopul de a trage urmatoarea concluzie: echipamentul nu trebuie cumparat dupa principiul "ofertei celei mai avantajoase" ci dupa dupa cu totul alta logica...macar atunci cand il iei pe banii tai nu esti legat de "legislatia achizitiilor din fonduri publice".

Cat despre ham, desi este "cool", nu-i vad utilitatea (am purtat, asa ca nu vorbesc din auzite).

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

pentru makarov eu folosesc in functie de imbracaminte si misiune tocurile astea:

toc-pistol-carpati-cu-portincarcator2.jpg

toc-pistol-carpati-cu-portincarcator.jpg

toc-ascuns-makarov-carpati.jpg

toc-ascuns-makarov-carpati 2.jpg

Am si ham dar nici eu nu ii vad utilitatea si tot din experienta vorbesc, am avut si 2 zile in care nu dat pistolul jos deloc. Tocul IWB nu este foarte comod, mai trebuie modificat, ma gandeam sa ii pun o bucata de piele pe partea unde sta direct pe pielea mea, insa pot sa il port si cu pantaloni scurti si tricou fara sa se vada.

Modificat de bozo
  • Apreciez 4
  • Membru
Publicat

Va multumesc pentru ajutor. Recunosc, ma gandeam ca un ham imi va fi mai util (in sensul in care se observa mai putin pe sub geaca/bluza) si nu ma va incurca in timpul condusului dar see pare ca nu este asa.

Am sa-mi caut un toc mai ascuns si cat mai practic.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Alex, să nu omiţi faptul că vara (când e cald) nu prea poţi să porţi hamul, în schimb tocul merge sub tricou/cămaşă etc.

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Caută-ţi un model de toc ascuns. Sunt acele tocuri ce au bridele de prindere pe exterior şi se bagă în pantaloni, exact cum ţi-a recomandat bozo mai sus (caută pe google după IWB holster). Ceva de genul ăsta:

IWB holsters.jpg

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Intr-adevar, hamul nu il poti purta cand esti imbracat subtire.

Va multumesc pentru recomandari!!

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.