Jump to content
POLITISTI.ro

''Accident'' fara contact

Postare recomandată

Publicat

Buna seara..as dorii sa aflu o informatie care a devenit importanta in urma cu cateva zile cand s-a petrecut un eveniment minor din care eu personal nu am iesit lamurit cu toate ca nu sunt autorul si nici pagubitul  dar cel care a fost implicat, imi este coleg deoarece lucram ca soferi livratori si as vrea sa stiu daca este cu adevarat vinoavat intr.o situatie deoarece foarte multe pers sustin  contrariu (inclusiv eu) dar persoana pagubita sa zic asa , dorea sa-l dea in judecata .>> Colegul meu si-a inceput programul normal cu livrarile care erau in ziua respectiva si avand ca prim magazin unul mic de bloc , a fost nevoit sa intre la receptia acestui magazin prin spatele imobilului unde se aflau si parcarile locatarilor prevazute cu triunghiuri galbene pentru parcare.  Accesul se face pe o straduta scurta de aproximativ 15 m care este sens unic iar pe cealalta parte a blocului se iese...doar ca acea straduta de acces fiind blocata de un autoturism, a fost nevoit sa intre pe interzis .In momentul acela o doamna cu un autovehicul dorea sa iasa iar colegul meu stiind ca a intrat pe interzis a franat si a initiat manevra de mers inapoi deoarece stia ca a incalcat un regulament de circulatie doar ca acea doamna nu a avut rabdare si in loc sa astepte sa se elibereze calea, a incercand dansa sa isi faca trecere doar ca a acrosat un triunghi galben al unei parcari si a dus la deteriorarea unui element de caroserie la autovehiculul dansei ( mai exact , spoiler-ul masini ) . Tin sa mentionez ca , colegul meu nu a atins sub nici o forma masina doamnei..(mai exact masinile nu s-au ciocnit si nu s-au atins sub nici o forma). doar doamna a dat in acel triunghi galben iar in acest timp colegul meu era angajat in a da cu spatele pentru ai face loc . Rezultatul acestei intamplari a condus la un mic scandal inceput de doamna si l-a acuzat pe coleg ca este vinovat si ca il va da in judecata ( mentionez ca in ciuda scandalului nu s.au folosit injurii )si i-a cerut o suma de bani ca sa isi repare masina deoarece ea sustinea ca el este vinovat. Intr-adevar ca si parere personala , colegul este vinovat de incalcarea unui regulament de circulatie deoarece a intrat pe interzis...dar poate fi si vinovat ca doamna nu a observat acea galbena si si-a stricat masina  ? Are aceasta doamna posibilitatea sa il dea in judecata si sa castige ? deoarece consider ca aici el se face raspunzator doar de faptul ca a intrat pe interzis..nu si de faptul ca doamna nu stie sa conduca.? Vreau sa va multumesc anticipat pt orice timp acordat acestei situatii si pt orice raspuns..inca o data va multumesc. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.