Jump to content
POLITISTI.ro

Tamponare parcare LIDL


catalin009

Recommended Posts

Va salut .

Va rog sa imi raspundeti si mie la intrebarea daca e vinovat sau nu si daca se aplica oug si in parcare .Ieri,in parcarea supermarketului LIDL un prieten a incercat sa intre intre 2 autovehicule parcate,moment in care conducatorul masinii parcate in dreapta a deschis portiera pentru a coborî .Neobservand la timp ,a intrat cu partea dreapta a barei fata in portiera stanga deschisa a lui ,fortand-o sa se deschida mai mult decat trebuie si infundand-o putin in aripa stanga a lui .

Pentru asta ,politia rutiera i-a spus ca nu s-a asigurat si l-a incadrat la art 54/1 din oug 195 primind si 3 puncte penalizare cf art. 108/1/b/3...

Multumesc .

Link to comment
  • Moderator

Conform legislaţiei româneşti drumul public este definit orice cale de comunicaţie terestra, cu excepţia căilor ferate, special amenajată pentru traficul pietonal sau rutier, deschisă circulaţiei publice. Drumurile care sunt închise circulaţiei publice sunt semnalizate la intrare cu inscripţii vizibile. În concluzie şi parcarea face parte din categoria drumurilor publice. 
Referitor la sancţiunea primită, dacă persoana în cauză este nemulţumită poate şi trebuie să formuleze contestaţie în instanţă în termen de 15 zile. Numai un judecător are dreptul şi poate modifica decizia poliţistului.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.