Jump to content
POLITISTI.ro

Camera de supraveghere

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua! Am rugamintea daca ma puteti ajuta cu un raspuns.

Acum un an am achizitionat un sistem de supraveghere cu o camera pe care am si montat-o pe casa mea. Camera supravegheaza poarta si o parte din strada in fata casei (vezi imaginea.) Am luat aceasta decizie pentru ca au fost otravite mai multe caini din imprejurimi si am vrut sa descurajez orice tentativa impotriva ciobanescului meu german din curte. Acum cateva saptamani caii vecinului au fost furati si a venit politia la noi sa cere inregistrarea din acea noapte. Cateva zile in urma, un vecin al carui casa nu este visibil pe imagini si care are afaceri dubioase, ne-a amenintat in ziarul local ca ne reclama la politie daca nu indepartam camera in cel mai scurt timp posibil, pe motiv ca noi "supraveghem 8-10 familii non-stop si nu avem dreptul sa facem asta." Acum intrebarea este, pot avea probeleme cu legea in cazul unui reclamatii daca singurul vecin vizibil in imagini mi-a permis s-o includ in zona supravegheata iar reclamantul nu este deloc vizibil? Mentionez ca imaginile sunt sterse in 3 zile si nu sunt prelucrate, ele sunt prelucrate doar in cazul unei infractiuni la cererea politiei si prezenta camerei este semnalata printr-un semn de avertizare. Am nevoie de autorizatii, daca camera se afla pe proprietatea mea si surprinde doar a mica parte dintr-o zona publica (strada)? Multumesc pentru raspuns. 

20151125163857_1.jpg

Publicat

Dacă foloseai funcţia de căutare a site-ului ai fi găsit singur răspunsul.

în urmă cu 21 ore, Schumi19 a scris:

...au fost otravite mai multe caini din imprejurimi

Un câine, două câine...:))

Publicat (modificat)

Mersi pentru ajutor Domnule Sache. Din pacate limba romana nu este limba mea materna, dar ma bucur ca v-am distrat.

PS: Am folosit functia de cautare a site-ului, dar as fi vrut un raspuns specific pentru cazul meu. Am adaugat si o imagine pentru a primii un raspuns specific cazului meu. Cazul citat de dumneavoastra are mai multe replici contradictorii.

Modificat de Schumi19
Publicat

în urmă cu 22 ore, Schumi19 a scris:

Din pacate limba romana nu este limba mea materna

Dar școala a-ți făcut-o în România?

Publicat
36 minute în urmă, iav a scris:

Dar școala a-ți făcut-o în România?

iav, nu te supăra, dar corect se spune: "Dar, şcoala aţi făcut-o în România?".

în urmă cu 23 ore, Schumi19 a scris:

dar as fi vrut un raspuns specific pentru cazul meu.

Dacă nu ai înţeles nimic din postările respective, te rog să te adresezi unei societăţi comerciale specializate în montarea de sisteme video de supraveghere.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.