Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua

ieri mi-a fost suspendat permisul de conducere pt viteza in romania,102 la intrare in localitate.

precizez ca permisul este eliberat in uk(preschimbat )

suspendare dreptului de a conduce opereaza si in uk sau doar in romania?

(permisul fizic ,l-am recuperat cu acea declaratie notariala)

multumesc.

• Displace 1
  • Marius a modificat titlul în Suspendarea permisului opereaza si in strainatate
  • Moderator
Publicat

Suspendarea exercitării dreptului de a conduce sau anularea permisului de conducere se dispune de către autoritatea străină competentă pentru o faptă săvârşită pe teritoriul altui stat, în condiţiile stabilite prin Convenţia europeană cu privire la efectele internaţionale ale interzicerii exercitării dreptului de a conduce un vehicul cu motor, adoptată la Bruxelles la 3 iunie 1976.

Toate statele membre ale Consiliului Europei, sunt semnatare ale prezentei Convenţii, iar Consiliul Europei este compus din 47 de state membre din care face parte şi Marea Britanie.

Statul român comunică obligatoriu sancţiunea aplicată iar mai departe depinde de autorităţile englezeşti dacă aplică penalizarea şi acolo, pe teritoriul lor.

PS: În limba română orice titlu şi propoziţie începe cu litera mare, la fel cum şi orice nume propriu începe cu litera mare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.