Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Va salut sunt nou pe aceasta pagina , si asa avea o intrebare sau ceva ajutator , Vreau sa radiez o masina dar nu mai am actele masini de nici un fel, mai am doar nr de identificare  al masini stiu si numarul de imatriculare ,culoarea masini capacitatea exacta  a motorului ,as mai avea ceva detalii mia ramas doar traducerea carti de identitate a masini din germania inainte de imatriculare in romania , nu mai gasesc nu mai dau de el potentialu cumparator am dat actele pe incredere si miam cam luato exista ceva  se poate face ceva in privinta asta de a radia masina fara acte doar cu detaliile specificate mai sus vreau sa o scot de la impozit  va multumesc

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Problema asta nu are absolut nicio legătură cu poliţia, ori cu polişistii şi competenţele acestora. Poliţia Română nu are nicio legătură cu direcţiile de taxe şi impozite. Obligaţiile de natură fiscală, colectarea acestora şi eliberarea documentelor justificative nu intră în sfera de competenţă a poliţiştilor, ori altfel spus, poliţia sau poliţiştii nu au nicio treabă cu taxele, impozitele, certificatele fiscale de la primării sau alte asemenea probleme. Mai mult, Poliţia Română nu mai are nici competenţe privind înmatriculările, radierile sau transferul de proprietate încă din anul 2002, aspecte de care se ocupă DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculari Vehicule) instituţie aflată în subordinea autorităţilor locale, respectiv a prefecturilor.

• Apreciez 1
  • 7 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Am cumparat masina cu contract de vanzare cumparare eu am vandut masina fara contract nu am nici un act de la masina nu stiu cine foloseste se poate da o plangere sa gaseasca masina in trafic pentru nedeterminea actelor sau sa retina politia actele va sa pot radia masina .Ma sunat de la cine am cumparat masina ca a venit o amenda de rovineta eu am dat banii sa achite dar daca mai vine ce so fac si daca face ceva prostie in trafic tot pe mine osal ia politia scuze pentru scrierea me incorecta va rog sa ma ajutati ce sa fac unde sa mo duc

Modificat de matyuli
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.