Jump to content
POLITISTI.ro

Permis retinut pentru alcool - solutionare

Andreidrk

Recommended Posts

Buna ziua ! In data de 12.10.2015 am fost GASIT langa masina asteptand pe cineva.  Doar ce am iesit dintr-un bar si m-am dus pana la masina sa iau ceva din ea , apoi un echipaj a venit la mine si mi s-a cerut sa suflu in etilotest , rezultatul fiind 0.54, apoi mi-au cerut sa mut masina  ( intr-un tarziu mi-am dat seama ca mi s-a cerut asta doar ca sa aiba dovada ca am condus ) . Apoi am fost luat la spital pentru recoltarea probelor biologice. Dupa ceva timp probe , daclaratii etc ( 1.04 in sange ) dosarul a fost la politie/parchet/politie si acum este la parchet pentru solutionare. ( inainte sa ajunga din nou la parchet am primit o citatie de la politie cum ca dosarul a fost trimis cu propunere de incetare a urmarii penale ) As dorii sa stiu cum pot grabii solutionarea , ce se va intampla in continuare , am tot fost la parchet am depus cereri pentru grabirea solutionarii dar degeaba, acelasi raspuns eternul ASTEAPTA ! Astept un raspuns , va multumesc !

• Marius changed the title to Permis retinut pentru alcool - solutionare

Dacă vrei un răspuns din partea noastră, fii sincer și nu ne  mai aburi.

Edited by iav
  • Upvote 2

Nu as avea cu ce sa va aburesc. V-am spus cum s-a intamplat si ma intereseaza cum grabesc solutionarea. Intr-adevar nu era tocmai parcata regulamentar ca blocam putin accesul unui garaj..

Mai adaug: Masina a fost la un prieten cat am fost eu la bar si mi-a adus-o cu 10-15 minute inainte sa ma pun eu pe plecare ( motorul fiind cald ) iar eu am intrat pe partea soferului ca sa iau din torpedo ce aveam nevoie moment in care au aparut dansii posibil ei crezand ca eu doar ce am ajuns. Cat despre avocat am vorbit dar mi-a spus ca nu se mai poate rezolva nimic cat dosarul este la parchet, doar sa depuna niste cereri pentru grabirea solutionarii atat. Asta am tot facut si eu..