Jump to content
POLITISTI.ro

Replica telefon inselatorie ramburs


stefan24

Recommended Posts

Buna seara, pe data de 1 am gasit un anunt pe olx cu un iphone 6s mai ieftin (1500lei), in urma negocierii m-am inteles cu vanzatorul la 1300lei cu conditia sa platesc eu transportul, omul a trimis prin urgent cargus prin ramburs, pe data de 4 iul. A ajuns coletul, l-am despachetat si imediat am contatat ca este o replica a originalului, o copie.
In 30min dupa desfacerea coletului am ajuns la politie si am depus plangere, inainte sa merg la politie vanzatorul a raspuns o singura data la telefon in care m-a injurat si cam atat, spune ca nu el e, ca e fratele lui si etc.
Dupa ce am depus plangerea am fost la firma de curierat ca sa le spun sa opreasca banii, sa nu ii trimita si mi-au spus ca le trebuie dovada ca am depus plangere si am fost inapoi la politie unde am fost preluat de un om imbracat in civil care a facut acolo cateva hartii repede apoi am mers impreuna la cargus pentru a bloca banii sa nu ajunga la vanzator.
Am fost audiat si acum trebuie sa astept..
Vanzatorul nu a specificat ca este o replica, am vorbit cu el la telefon, prin mesaje pe olx si pe facebook pe web. Am dat print screenuri politiei cu conversatiile mele cu vanzatorul si poze cu el si numerele lui de telefoane ca mi-a dat 3 numere printre care si unul de telefon fix.
Telefonul replica si toate bonurile de la curierat le-am lasat politiei
Avand in vedere faptul ca banii au fost blocati si nu au ajuns la vanzator ce sanse am sa imi recapat banii? Si intreaga procedura dureaza mai mult de o luna?
 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.