Jump to content
POLITISTI.ro

Concursul sau interviul de la posturile de politie


Recommended Posts

azi a fost sedinta la IPJ Galati unde ni s-a adus la cunostinta ca la postul de politie lucratori care doresc sa ramana sectoristi se inscriu si dau examen iar cel cu nota cea mai mare ramane la post....voi ce stiti cu privire la acest aspect?

Link to comment

Subiectul se dezbate si

Din cate cunosc, seful de post va ramane proximist la postul respectiv, singur sau impreuna cu un alt politist, in functie de situatia operativa. Ceilalti vor sustine examen pentru a deveni agenti de siguranta publica rurala in cadrul compartimentului ce va functiona pe langa vreo politie oras.

Link to comment

da..dar acuma nu mai e regula ca seful de post sa ramana sectorist....toti lucratorii de la post vor da examen pt a se stabili ,,sectoristul"

Link to comment

Nu stiu cum e la tine. La Ilfov sefii de post au dat o declaratie ca sunt de acord sa renunte la functia pe care o ocupa, ramanand astfel proximisti. Nu stiu daca se practica la fel peste tot in tara.

Link to comment
  • Moderator

Nu peste tot se dau concursuri, ci doar acolo unde numarul de lucratori excede numarul de functii alocate sectiei. :emo-yessir: De asemenea, nu am auzit de asemenea concurs, la noi sectoristii au fost alesi pe baza acordului lor verbal.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.