Jump to content
POLITISTI.ro

Ce meserie imi recomandați ?


Recommended Posts

Buna ziua! Sunt clasa a 12 a si as vrea sa dau la Agenți-Câmpina sau la Scoala Naționala de Pregătire a Penitenciarelor! Ce sfaturi imi dați? Unde ar fi mai bine? Tinand cont de absolut toate avantajele si dezavantajele... Ma încânta foarte mult ideea de penitenciar, însă sunt nehotărâtă! As vrea sa cer si câteva sfaturi si păreri înainte de a lua o decizie! Va mulțumesc! 

Link to post
Share on other sites
  • Moderator
Marius

Penitenciarele nu au nicio legătură cu Poliția Română și nici cu profesia de polițist. 

Noi aici suntem polițiști, nu avem ce recomandări să facem pentru o altă profesie.

  • Upvote 5
Link to post
Share on other sites
AdrianAG

Domnisoara, acesta este un site dedicat politistilor si celor care sustin activitatea politieneasca.Nu avem de unde sa stim ce iti place sa faci sau pentru ce meserie esti capabila.Cel mai bine stai de vorba cu psihologul scolii, are teancuri de teste de personalitate si de orientare profesionala.Din ce am vazut si am intalnit pana acum, cei care vor sa devina polistisi si reusesc sa devina politisti adevarati sunt mai hotarati si nu prea intreba pe forumuri daca sa aleaga sau nu aceasta cariera.
Iti dau un exemplu, cei din jur cand au aflat ca anul acesta candidez la SAPVLC, au sarit cu afirmatii de genul:,,-Bravo, ai ales o meserie banoasa, un loc de munca stabil, la caldurica".De multe ori abia astept sa termine ce au de spus ca sa le dau un singur raspuns si final:,,Nu, n-am ales aceasta meserie nici pentru bani, nici ca-i loc sigur de munca, nici pentru caldurica, pentru ca oricum niciuna nu e valabila.Am ales pentru ca mi-ar face placere sa fiu in slujba legii si a cetatenului si pentru ca de mult timp simt nevoia de a deveni politist, lasand in urma visele copilariei".Un viitor politist e foarte hotarat si stie ce vrea sa faca, un politist adevarat nu cauta comfortul sau un loc de munca pentru vechime, sa aiba cu ce completa la cartea de munca.

Edited by IlieAdi
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.