Jump to content
POLITISTI.ro

Ce documente imi trebuie?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua ,am si eu o masina in talia este inmatriculata in it ,asigurata si cu revizie in italia,1: ce trebuie sa am pentru a circula cu ea in romania in afara de rovinieta? 2: actele toate sunt in italiana o sa am ceva probleme cu ea? 3: compania de asigurari zice ca nu imi trebuie carte verde pentru a circula in statele UE cu ea este, asa este sau o sa-mi fie ceruta daca voi fi oprit?

Modificat de adrianrobitu
  • Marius a modificat titlul în Ce documente imi trebuie?
Publicat

Buna ziua ,am si eu o masina in talia este inmatriculata ,asigurata si cu revizie in italia.

1.compania de asigurari zice ca nu imi trebuie carte verde pentru a circula in statele UE cu ea, asa este sau o sa-mi fie ceruta daca voi fi oprit?

2.actele toate sunt in italiana o sa am ceva probleme cu ea?

• Membru
Publicat

Iti trebuie carte verde valabila, dar dacă compania de asigurari zice, tot ea să te ajute cand o sa ramai fara permis si cu dosar penal in Romania.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.