Jump to content
POLITISTI.ro

Certificat reținut pentru anvelope uzate


Rappa

Recommended Posts

Bună seara . Am fost oprit , sanționat și reținut certificatul ( BG ) pentru anvelope uzate peste măsură . Pentru a-l redobândi , trebuie să mă duc la RAR cu cauciuri bune și corespunzătoare , dovada , procura etc . La RAR cum îmi verifică ei cauciucurile mai exact ? Adică cum o să decurgă toata treaba la RAR ? Măsoară , se uită .. ? 

Merci frumos . 

Link to comment
  • Moderator

După remedierea problemelor tehnice semnalate în dovada înlocuitoare a certificatului de înmatriculare, vehiculul trebuie prezentat la Registrul Auto Român pentru verificare.

Reprezentantul R.A.R. constată remedierea defecţiunilor şi va menţiona acest lucru pe originalul dovezii înlocuitoare a certificatului de înmatriculare. Titularul certificatului de înmatriculare (proprietarul) se prezintă cu dovada şi actul de identitate la poliţie unde îi este restituit documentul. 

Link to comment
în urmă cu 13 ore, Rappa a scris:

La RAR cum îmi verifică ei cauciucurile mai exact ? Adică cum o să decurgă toata treaba la RAR ? Măsoară , se uită .. ?

Fii sigur că cei de la RAR știu cum să-și dea seama dacă o anvelopă e în stare bună sau nu. Nu mi-aș face griji în privința asta.
Vezi să aibă și dimensiunea corectă, așa cum e trecută în carte, altfel te duci degeaba.

Link to comment

Am mărime mică ( R15 ) și gume adecvate ( 195/65 ) . Numai că 2 au DOT 2005 , au fost cumpărate și montate pe mașină de tatăl meu . O să fie vreo problemă DOT-ul ?

Link to comment
  • 1 year later...

Acum cativa ani mi sa retinut talonul de la masina pentru anvelope uzate...problema e ca am pierdut dovada deoarece nu am mai folosit masina respectiva....acum as vrea sa vand masina si am nevoie de talon...ce trebuie sa fac?

Multumesc anticipat!

Link to comment

Sa-i montezi autovehiculului in cauza  anvelope corespunzatoare, sa te duci cu auto respectiv la rar si sa-ti elibereze act ca masina e echipata corespunzator, in acest timp declari dovada de inlocuire a certificatului pierduta si soliciti un alt act inlocuitor de la organul emitent si dupa ce ai si actul inlocuitor si actul de la rar, te duci la judet sau la udriste la politia rutiera si soliciti restituirea certif.de inmatric..Succes, o sa ai nevoie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.