Jump to content
POLITISTI.ro

Jigniri si amenintari. Ce se poate face?

theball

Recommended Posts

Buna seara,

Ce trebuie facut atunci cand unei persoane i se spun urmatoarele ?

Mars in p**a mea ca te iau la bataie!

Aceste cuvinte venind de la o persoana cu antecedente (posibil sa fie eliberat conditionat sau ceva asemanator), agresive, iar aceste cuvinte fii inregistrate.

• Moderator

Ooo ... păi e caz de pușcărie! Probabil o să putrezească-n temniță, având în vedere ce judecători duri avem în România.

Lăsând gluma la o parte, poti depune o plângere si cel mai probabil o să primească o amendă.

• Upvote 1

Corect.

Dar cati din cei care spun asta au primit vizita mascatilor, se ocupa cu "prafuri de la mama mare"  + altele... 

Mie mi se pare ca legea si judecatorii sunt prea blanzi cu baietii cu $$ fata de unu care fura o paine de exemplu.

• 3 years later...

Acum aproape un an, am avut un incident auto minor cu vecin, am facut amiabila si totul a iesit ok intre noi. DIn pacate, autovehiculul era pe numele altui proprietar, la fel si RCA-ul. Proprietarul a spus la telefon atunci sa nu Ii dau datele, dar fiind amiabila nu aveam prea mult de ales. Astazi, 31,05.2020, proprietarul (fostul proprietar, am inmatriculat masina pe numele meu acum 3 luni) ma amenintat ca ma da in judecata si pe mine, dar si brokerul si societatea de asigurari pentru ca el cica nu si-a dat acordul. Eu l-am anuntat de incident, si el m-a contactat abia acum cand i-a scazut clasa Malus la RCA. Are dreptul sa imi faca ceva? El ma tot suna si imi vorbeste foarte urat, ma bate gandul sa merg la politie pentru amenintare. Care imi sunt optiunile?

• Marius changed the title to Jigniri si amenintari. Ce se poate face?

Acum aproape un an, am avut un incident auto minor cu vecin, am facut amiabila si totul a iesit ok intre noi. DIn pacate, autovehiculul era pe numele altui proprietar, la fel si RCA-ul. Proprietarul a spus la telefon atunci sa nu Ii dau datele, dar fiind amiabila nu aveam prea mult de ales. Astazi, 31,05.2020, proprietarul (fostul proprietar, am inmatriculat masina pe numele meu acum 3 luni) ma amenintat ca ma da in judecata si pe mine, dar si brokerul si societatea de asigurari pentru ca el cica nu si-a dat acordul. Eu l-am anuntat de incident, si el m-a contactat abia acum cand i-a scazut clasa Malus la RCA. Are dreptul sa imi faca ceva? El ma tot suna si imi vorbeste foarte urat, ma bate gandul sa merg la politie pentru amenintare. Care imi sunt optiunile?