Jump to content
POLITISTI.ro

Posibila amenda sau suspendare permis de conducere

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua! Din neatentie nu am acordat prioritate pietonilor pe o strada cu 2 benzi pe sens in timp ce pietonii erau deja in dreptul masinii mele, iar un echipaj de politie m-a vazut dar nu m-au oprit ( ei fiind in masina). Pot sa patesc ceva? Ecipajul respectiv blocasera accesul pe o anumita strada cu ocazia unor festivitati. 
P.S. Masina politiei era cu spatele la mine.

Va multumesc !

Modificat de xstefan10
  • 5 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua.

Incerc sa aflu parerea unui politist de la brigada rutiera (daca e cineva pe aici).

Conduc de cateva zile si astazi am fost rugat sa dau geamul jos la semafor de catre un participant la trafic, voia sa imi comunice ceva. L-am lasat jos, si mi-a spus "vezi ca ai sters masina uneia la Perla in fata - cred ca cu vreo trei intersectii inainte - da n-avea nimic". Acum, eu nu cred ca am atins sau sters nicio masina in trafic dar fiind incepator, ma gandesc ca poate nu am sesizat iar lumea din jur imi spune "du-te la politie ca daca s-a zgariat masina ei (a mea nu are nimic) si te reclama, se pune ca ai fugit de la locul accidentului". eu nu stiu despre ce masina este vorba (nu am numar de inmatriculare sau ceva de genul asta). intrebarea mea este, ce ar mai fi de facut in cazul acesta pentru a-mi arata totusi buna-credinta? (asta evident in cazul in care chiar oi fi atins-o)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.