Jump to content
POLITISTI.ro

Fisa medicala - strabism

Postare recomandată

Publicat

Daca  am o forma foarte usoara de strabism (foarte greu de observat cu ochiul liber defectul de vedere) ,sunt declarat din start inapt pentru academie? 

Publicat

Doar medicul de la Centrul Medical Judetean MAI iti va putea spune asta.Sfatul meu este sa te duci si sa iti spuna exact daca e sau nu o problema.

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna seara!As dori va rog sa stiu daca este posibila promovarea mea la examenul medical,in conditiile in care am fost operat de strabism la un ochi,avand acuitatea vizuala de 1/2 in urma operatiei,iar ochiul celalalt,acuitate 1.Precizez ca dioptriile sunt 0 la ambii ochi.Am luat legatura cu medicul de la IPJ din judet,dar nu m-a lamurit exact,acesta neoferindu-mi informatii precise.Multumesc!

• Marius a modificat titlul în Fisa medicala - strabism

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.