Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Va salut, as dori sa stiu unde pot depune o reclamatie/sesizare cu privire la proasta semnalizare (defapt, inexistenta semnalizare) a unui drum judetean?

Este vorba de drumul judetea 403 ce leaga Comuna Luica de DN4. Dar si celelalte drumuri comunale si judetene din/de pe langa aceasta comuna.

Recent, au fost defrisati pomii, ce te ghidau ca pe un cal inhamat la caruta in lipsa totala a indicatoarelor cu privire la CURBE PERICULOASE, CALE FERATA s.a.m.d.

Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie iarna, daca noaptea esti surprins de acest drum. Saptamanal circul pe aceasta portiune de drum si pot sa spun ca la fiecare curba, respectiv cale ferata, vad urme de franare... deloc de neglijat (urme de frana de peste 10m) si nu, nu sunt aceleasi. Daca mergi cu limita maxima legala de viteza risti sa o mierlesti (Tu si/sau masina :hmmmt: )

Va atasez poze cu aceasta sectiune de drum care, cel putin mie, mi se pare periculoasa pentru cineva "nou venit". 

Curbele sunt mai strase decat par pe harta google. Indicatorul de la calea ferata din poza (poza este din 2012, acum e lipsa tot <_< ) cel putin ziua este greu de vazut in timp util. El fiind ruginit si vai mama lui.

2lizq6u.jpg

1zd7s7t.jpg

Spuneti-mi voi cate indicatoare trebuiesc montate, legal!? :naughty:

Multumesc!

Modificat de k1sS
  • Moderator
Publicat

Administrarea drumurilor judeţene se asigură de către consiliile judeţene. 

Instalaţiile de semnalizare şi presemnalizare a trecerii la acelaşi nivel între drum şi calea ferată se realizează de către administratorul căii ferate, în funcţie de categoria drumului, traficul rutier, frecvenţa şi viteza de circulaţie a trenurilor.

Publicat (modificat)

Ok, sa inteleg ca trebuie sa sun la numerele afisate AICI si sa cer si un numar de inregistrare pentru solicitarile/reclamatiile mele?

Edit: Nu e periculoasa calea ferata din cauza trenului, are timp sa treaca o armata de melci pana ajunge trenul. E periculoasa din cauza faptului ca este 'denivelata', daca nu o vezi la timp risti sa treci peste ea si sa se termine cam tragic dupa...

:)

Modificat de k1sS
  • Moderator
Publicat

Te sfătuiesc să depui o reclamaţie scrisă. La telefon nu vei rezolva mare lucru.

Citeste şi: 

Publicat

Din ce am citit eu in acel post, as putea opta pentru a trimite o reclamatie electronica, adica pe mail sau pe site la acea sectiune pentru mesaje? Dvs. cum recomandati sa procedez?

Distanta si timpul nu imi ofera avantajul de a ma deplasa si a depune fizic acest document.

Publicat

Poti sa depui linistit sesizarea si in format electronic prin e-mail . Doar sa previzezi si un numar de telefon de contact si sa consemnezi in reclamatie ca soliciti sa fii contactat telefonic pentru a ti se comunica nr de inregistrare al sesizarii depuse 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.