Jump to content
POLITISTI.ro

Inscrierea pentru institutiile de invatamant ale M.A.I.


Recommended Posts

AdrianAG

Buna seara, astazi doua colege de clasa au mers la IPJ Bacau si au aflat cu stupoare ca nimeni nu ia in seama pe cei care doresc sa se inscrie pentru SAPVLC, li s-a spus ca sunt ocupati momentan cu finalizarea campaniei "Vino cu buletinul''/''Apelul bocancilor 2016 Edition".Chiar asa s-a ajuns incat si cei care doresc sa devina politisti(profesionisti) sa le fie "dat un sut in fund" si trimisi acasa?!Nici macar nu li s-a spus cand ar trebui sa mergem sa completam cererile de inscriere.

Link to post
Share on other sites
  • Marius changed the title to Inscrierea pentru institutiile de invatamant ale M.A.I.
  • 3 weeks later...
EcaterinaH

Așa ceva nu ar trebui să fie normal. Am sunat și eu astăzi la IPJ Botoșani să întreb dacă trebuie să vin cu un părinte sau un tutore legal să mă înscriu având în vedere că sunt minoră și mie nici măcar nu mi s-a răspuns la telefon. Cred că am sunat de vreo 5 ori, dar tot degeaba.

Pe această cale, știe cineva cu certitudine dacă este nevoie să vină cineva cu mine să mă înscriu?

Link to post
Share on other sites
  • Moderator
danpin

Multe nu mai sunt normale..

Daca iti doresti cu adevarat sa devii politista, mai incearca! Vei reusi in cele din urma sa gasesti pe cineva care sa iti ofere informatiile necesare.

 

Link to post
Share on other sites
  • Membru
Ben

Cand m-am inscris eu, una dintre conditii era sa ai minim 18 ani la inscriere, mai exact sa-i implinesti in anul concursului. Conditia cred ca a ramas. Dar, tu poti bine merci sa studiezi conditiile de inscriere si sa te prezinti direct la IPJ pentru inscriere. Oricum parintele nu va merge in interior sa-ti depui dosarul sau sa-ti deschizi fisa, iar tu ai deja capacitate de exercitiu, nu deplina, incat sa poti sa semnezi o cerere de inscriere sau alte lucruri.

Edited by Ben
Link to post
Share on other sites
AdrianAG

Revin cu un "update", cei de la Resurse Umane au fost ocupati cu ,,Incadrarea din sursa externa", ideea este ca si eu am sunat de mai multe ori pana mi s-a raspuns, dar nu mi-am dat seama ca sunam in afara programului de lucru sau probabil in timpul pauzei.Pana la urma am reusit sa vorbeasca cu doamna/domnisoara de acolo si am aflat ca s-a dat drumul inscrierilor atat pentru Academie cat si pentru Campina sau Cluj.
#EcaterinaH, la fel cum a spus si #Ben mai sus inca se mentine aceasta conditie de a implini 18 ani in anul in care se desfasoara concursul de admitere, de aici reiese si faptul ca parintii nu au pentru ce veni cu tine la inscriere.
Mult succes tuturor candidatilor!
 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.