Jump to content
POLITISTI.ro

Semne de incepator?

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, detin permis de conducere categoria B1 si AM din Iunie 2014. Ieri am sustinut proba practica pentru adaugarea categoriei B, intrebarea este urmatoarea:

Avand in vedere ca am cele doua categorii din 2014, trebuie sa am semnele de incepator in geam daca conduc un autovehicul din categoria B? Adica, nu ma mai pot considera incepator. Multumesc.

• Moderator
  • Soluţie
Publicat

Nu am înţeles, tu vrei sau nu mai vrei să le porţi?

Conform prevederilor legale, nu mai ai obligaţia să porţi semnele de începător. Legea precizează că această obligaţie de a aplica semnul distinctiv revine persoanelor care au mai puţin de un an vechime de la dobândirea permisului de conducere.
Permisul de conducere l-ai obţinut în 2014, iar acum ai mai adăugat o categorie.

Vezi Art 99 pct. 12 din OUG 195.

Publicat (modificat)

Nu mi-ar fi greu sa le port, dar nu prea as vrea din cauza atitudinii pe care o au ceilalti participanti la trafic atunci cand intalnesc un incepator, sa nu mai zic de pelicani. Multumesc pentru raspuns, inseamna ca raman cu geamurile curate.

Modificat de Marius
Nu mai cita postarea anterioară pentru că e inutil şi interzis de regulament

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.