Jump to content
POLITISTI.ro

Seful politiei comunitare prins beat la volan

Postare recomandată

Publicat

Ce mai om, ii spune agentului ca nici macar n-are studiile lui. Asta a facut macar drept de a ajuns sef? Pare un betiv notoriu....

Mircea Marcel este seful Politiei Locale din Dej de aproximativ un an. Functia nu l-a ajutat in fata colegilor de la Rutiera, ba mai mult i-ar putea ingreuna situatia.

Ce s-a intimplat de fapt? Baut bine, seful Politiei Locale a izbit miercuri noapte, cu masina de serviciu, o bordura de pe marginea drumului si s-a rasturnat intr-un sant. Niste tineri care au vazut scena au inceput sa il filmeze. Iritat, Mircea Marcel a avut tupeul sa ii legitimeze si atunci un taximetrist l-a reclamat la 112.

Circul a continuat asa cateva ore.

Mircea Marcel a ramas fara permis de conducere, iar joi dimineata a fost si demis de primar din functia de sef al Politiei Locale. Dar lucrurile nu se vor opri aici, deoarece va fi anchetat de procurori si ar putea sa ajunga chiar dupa gratii. In plus, isi va lua adio de la uniforma pe care a purtat-o timp de 12 ani. De altfel, in 2008, a mai avut permisul suspendat, tot pentru conducere sub influenta alcoolului.

Deocamdata, anchetatorii nu au reusit sa-i stabileasca traseul de miercuri noapte, insa au aflat ca nu era in timpul programului de lucru, desi purta uniforma si conducea masina de serviciu. Fostul sef al Politiei Locale nici nu s-a trezit pe deplin si nici nu a devenit mai cooperant.

Sursa: crimetime.ro

• Membru
Publicat

IGPR-ul ar trebui sa iasa cu un comunicat prin care sa informeze populatia ca acel betiv nu face parte din Politia Romana.Si ar trebui spart buboiul cu gradele astea de la Politia locala si de la astia cu animalele.

Publicat

practic ei nu au grade ci functii... e ceva de genul

2 stele = sef serviciu

3 stele = seful cainilor comunitari

• Membru
Publicat (modificat)

http://politiavs.ro/uniforma

Nu vreau să le fac reclamă sau ceva, dar nici să zică că-s cine ce inspectori, comisari de poliţie, cum a avut odată surpriza Kmcoio ( hai că nu ţi-am pocit numele :P ) să întânească odată, din câte îmi aduc eu aminte într-un post.

Modificat de blue1guardian
Publicat

Cum folosesc ei uniforme aproape identice cu ale noastre, autospecializate la fel si altele, batanu-se in piept ca sunt colegi cu noi si de fapt ne prejudiciaza in mod grav imaginea, ei, "super politistii" k merg de zici ca sunt opariti la oo si ca si-au dat cu fixativ sub brat.

Publicat (modificat)

Sincer nu stiu cat mai rezist sa ma uit la tentativele astea astea infecte de "politisti".Ce fata are parca e desenat cu stanga si are si pretentii ca are studii.Auzi el e comisar de politie..pentru filmulete de genul asta regret ca nu sunt permise injuriile pe forum..ca le-as da sa aiba frigiderul plin acestor "comisari de politie" si celor care au fost de acord cu infiintarea "politiei locale".

Modificat de sheriffu
  • Membru
Publicat

Eu nu-mi explic cum a purtat el 12 ani uniforma având în vedere că poliţia comunitară actual locală e înfiinţată din 2005. :blink:

O fi fost mare gardian al primarului :ner:

Publicat

Auzi la ei, cică isi va lua adio de la uniforma pe care a purtat-o timp de 12 ani. De unde frate 12 ani ? Că ei sunt de un an pe firmament.

• Moderator
Publicat

A mai activat si in functia de paznic ... se pune si perioada respectiva. :doh:

• Membru
Publicat

A fost ofiter MApN intr-o unitate in Dej, de unde a fost dat afara dupa ce s-a luat la bataie intr-o gara cu colegii de la TF, era rupt de beat si atunci. Edilul din Dej la uns sef la locali pentru ca e un om "competent"... :beer:

Publicat

Sincer, la ce atitudine avea, nici in ruptul capului nu as fi zis ca a fost ofiter la MApN, mai degraba un aurolac. Se bate cu pumnii in piept ca e comisar de politie, dar probabil nici nu stie cum se scrie.

Doamneeeeeee, cum poate lumea asta sa suporte asa accidente genetice (ma refer in general la "super politistii" de la gardieni)?

Publicat

Iar daca ar fi comis nu stiu ce abatare contraventionala si l-as fi luat "la intrebari", imediat imi "servea" expresia: "pai suntem colegi...nu se cade sa facem din astea".

Totusi, populatia (ajutata de cele mai multe ori si de mass-media) retine doar ca "un politist" a fost depistat in timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice :doh:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.